Ifj. Lomnici nagy titkot árult el: ezért támogatja Orbán Viktort

2024. szeptember 21. 08:40

„Mélyen hiszek abban a csapatban, abban a szűk csapatban, aki körülveszi a miniszterelnököt.”

2024. szeptember 21. 08:40
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

„Ezen a héten a Kontextus YouTube-csatornáján ifj.Lomnici Zoltánnal beszélgetett Andor Éva. A sokrétű, számos témát érintő interjúban az alkotmányjogász megosztott olyan személyes történeteket is, mint például hogy milyen történelmi tragédiák érték a családját.

Természetesen a jelenlegi politikai helyzet is terítékre került, ifj. Lomnici őszintén és egyértelműen mondta el a véleményét:

»Az egyik oldalon ott van két Kádár-kegyenc unokája. Apró Antalé (Dobrev Kára) és Erőss Pálé (Magyar Péter). És a Kádár-rezsim ellen küzdők a másik oldalon. […]«

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
RasPutin
2024. szeptember 21. 10:20
»Az egyik oldalon ott van két Kádár-kegyenc unokája. Apró Antalé (Dobrev Kára) és Erőss Pálé (Magyar Péter). És a Kádár-rezsim ellen küzdők a másik oldalon. […]«” Aztán apuka mit csinált 1990 előtt? Zabot árult a Lehel téren?
sexykitty-5000087
2024. szeptember 21. 10:18
🍓 ️ ­­­É­r­­t­­­é­k­e­l­d­­­ ­a­ ­s­­­z­­e­x­­­i­ ­­­p­u­n­­­c­­i­­m­a­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­.­­𝐅­𝐔­­𝐍
koronaszepe
2024. szeptember 21. 10:18
Nagy titok, hoppá, ezt nem láttuk jönni! Lomniczi olyan, mint egy kávéautomata, bedobod a pénzt, megnyomod a gombot, megkapod, amit kértél.
chief Bromden
2024. szeptember 21. 10:12
Magyar válogatott a kupec fakó ellen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!