Holttestet találtak a Balaton vizében Révfülöpnél

2024. szeptember 05. 12:27

Egyelőre nem tudni, ki az áldozat.

2024. szeptember 05. 12:27
null

Nyitókép: MÁV Facebook-oldala. Illusztráció.

Rendőrök lepték el a partot csütörtök délelőtt a Révfülöp melletti pálkövei strandon, miután egy holttestet emeltek ki a Balaton vizéből – írja az Index. Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság azt mondta, hogy a történteket közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálják. Több információt egyelőre nem tudni.

Korábban Szigligetnél és Zamárdinál fulladt bele a magyar tenger vizébe két fürdőző. Az 55 éves, német állampolgárságú férfi Szigligetnél, a bójasor közelében fürdőzött, amikor váratlanul elmerült, a felesége azonnal a vízimentők segítségét kérte. A férfit a partra vitték, próbálták újraéleszteni, de nem sikerült.

 

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bitrex®
2024. szeptember 05. 15:23
Pálkövénél ugyan közvetlen a strandnál halad a vasútvonal, de ott még nem villamosított. Tudom, a kép csak illusztráció.
salmonella
2024. szeptember 05. 15:08
Nem szeretek fürödni a Balatonban oszladozó vízi hullák között. Pfújjj!
Obsitos Technikus
2024. szeptember 05. 14:55
Fura is lett volna, ha a levegőjében találták volna..
SyncBaer
2024. szeptember 05. 12:34
Ha már kiollóznak egy-egy cikkből, azt is kéne tudni, hol kell abbahagyni. (Két férfi, egy eset?)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!