Gyurcsány olyat tett, amit nagyon meg fog bánni

2024. szeptember 05. 08:54

A DK-vezér potyautasként felkapaszkodott a hisztériavonatra.

2024. szeptember 05. 08:54
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: ROB ENGELAAR / ANP MAG / ANP via AFP

„A baloldal ismét bakot lőtt. Ezúttal az okostelefonok iskolai korlátozása ellen hergelt, de a felmérések szerint ismét szembemennek a többség véleményével. Megalapozott döntés a mobiltelefonok használatának korlátozása az iskolákban a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) kutatása szerint is. A felmérés szerint a többség úgy véli, hogy tanítási időben korlátozni kell a diákok okostelefon-használatát. 

A még márciusban készített országos reprezentatív felmérés szerint a megkérdezettek 94 százaléka az általános iskola alsó tagozatában, 89 százalékuk az általános iskola felső tagozatában, 73 százalékuk pedig a középiskolákban is szükségesnek tartja az okoseszközök használatának korlátozását.

A felmérésből kiderül, tízből kilenc magyar szerint az okostelefon-használat függőséget okozhat, ráadásul a fiatalok közösségi életére és egészségi állapotára is negatívan hat. A válaszadók 77 százaléka gondolja azt, hogy az okostelefon-használat miatt romlik a fiatalok testi egészsége, 72 százalékuk szerint pedig a fiatalok idegrendszeri fejlődését és a lelki állapotát (71 százalék) is negatívan befolyásolja.

A válaszadók döntő többsége, 81  százalék szerint a túlzott kütyühasználat miatt a fiatalok kevesebb időt töltenek igazi közösségekben, 72 százalékuk pedig úgy véli, emiatt több a magányos fiatal, mint régebben. 

A 18 év alatti gyermeket nevelő szülők még határozottabbak: 96 százalékuk szerint az okostelefon-használat függőséget okoz.

(...)

Azonban a magyar fiataloknak, amikor mérlegelnek, nem elhanyagolható szempont a bohó lázadás mellett az sem, hogy történetesen ez a fölöttébb gonosz, elnyomó kormány volt, amely lehetővé tette nekik, hogy 25 éves korukig ne fizessenek adót. Úgyhogy a Gyurcsány-féle, jópofának szánt közlés ismét egy zsákutca. Ezt a lépését borítékolható, hogy megfogja bánni a DK-vezér, mert ezúttal is csak annyit tett, hogy szokásához híven potyautasként felkapaszkodott a mesterségesen gerjesztett baloldali hisztériavonatra, amely, mint mindig, ezúttal is vakvágány felé zakatol.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Patika
2024. szeptember 07. 08:56
A DK-vezér potyautasként felkapaszkodott a hisztériavonatra. --- ezen a vonaton zsidő a fűtő, cigány a masiniszta és nincs rajta kalauz? Honnan is ismerős ez a kár a gőzért felűállás? (megvan attól a Moldovától Akit a mozdony füstje megcsapott)
Majdmegmondom
2024. szeptember 05. 20:51
De minek is magyarázkodni. van néhány betegesen fröcsögő orbánfóbiás idióta, nekik nem is kell. De ha a haladó világ nagy részében szintén tilos a mobil, a nem haladó országokban meg fel sem merül a mobil az iskolában, akkor miről beszélünk? Fletó meg nem érdekes, nem lehet komolyan venni, több drukkere nem lesz, csak ezek a szokásos idióta fóbiás köpködők...
Szuperszig
2024. szeptember 05. 13:52
A hugyos sose fog megbánni semmit. Képtelen az önvizsgálatra épp úgy, mint a minibradpitt. Menthetetlen nárcicica. Van, akinek ez kell. ( Kiszáradt MILF-ek, látens és gyakorló buzeránsok, genuxi, valódi, füles, meg ilyenek, Lajosssssról se feledkezzünk el!) Szerencsére keveseknek.
files32
2024. szeptember 05. 09:45
Nyugi cigány Csipa, az IS késni fog.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!