Ez viszont elfogadhatatlan, hogy az ellenzék „vezetőjeként” minden kritikára beteges hazugsággal, rágalommal és karaktergyilkossággal válaszoljon

2024. szeptember 26. 06:35

Magyar nyilvánvalóan hazudik. Nem is akármekkorát.

2024. szeptember 26. 06:35
Bartus László
Bartus László
Facebook

Nyitókép: Index/képernyőfotó

„Magyar része volt a fideszes korrupciónak, pontosan tudja, hogy egyszeri összeget fizethet a bűnszervezet valakinek valamilyen feladatért, de ez a tolvaj banda jobban szereti a pénzt annál, minthogy havi 5 milliót fizessen bárkinek a semmiért. Ennyit még Magyar Péter sem kapott egy állami cég vezérigazgatójaként.

Ezért Magyar nyilvánvalóan hazudik. Nem is akármekkorát. Ez viszont elfogadhatatlan, hogy az ellenzék »vezetőjeként« minden kritikára beteges hazugsággal, rágalommal és karaktergyilkossággal válaszoljon. Ez a Fidesz-iskola. De Magyar személyiségéről mindent elmond, hogyan reagál minden kritikára és ellentmondásra. Ez beteges diktátorra vall.

Az is nyilvánvaló hazugság, hogy a Fidesz azért időzítette mostanra a volt barátnő videóját, mert »a mérések szerint a Tisza Párt népszerűsége pariban van a Fideszével«. Ilyen mérés nincs, a magyarista Medián legutóbbi adatai szerint sincs Magyar pariban a Fidesszel, azóta új felmérés nem történt. Ezt az eredményt majd egy hónap múlva szállítja neki a Medián.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
FreeEurope
2024. szeptember 27. 08:14
Bartus bammeg, a végére megvilágosodsz?!
Krupp Skya
2024. szeptember 26. 22:37
Közöd? Amcsiknak dumálj ha odamentél!
Ehetős Odó
2024. szeptember 26. 17:42
Gyerünk, Bartus, fesz van, segítsd a Ferit a bajban. Küzdjetek, mint disznó a jégen!
Dunhill67
2024. szeptember 26. 15:36
majdnem lájkoltam...bartus bazmeg a ti fajtátok:))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!