Így magyarázkodott Magyar Péter az ATV-ben a magánéleti botránya és a diákhiteles szerződések miatt

2024. szeptember 25. 21:34

Az ellenzéki politikus szerint nem lehet egy lapon emlegetni, hogy míg ő titokban hangfelvételt készített volt feleségéről, amit nyilvánosságra hozott, addig – állítása szerint – Vogel Evelin felvetette a pártmegbeszéléseket.

2024. szeptember 25. 21:34

Nyitókép forrása: Képernyőmentés

 

Magyar Péter volt az ATV Egyenes beszéd című műsorának egyik vendége, a Tisza Párt elnökét a vele kapcsolatos legújabb botrány kapcsán kérdezték. A Tisza Párt elnöke rögtön egy konteóval nyitott, miszerint nem véletlen, hogy pont azután jelentették meg a volt barátnőjével, Vogel Evelinnel készült interjút, hogy bejelentette tüntetését október 5-re az MTVA székházához. Az sem véletlen szerinte, hogy „az interjú a Fidesz egyik megbízható lapjában jelent meg, és a KDNP egyik volt propagandistája volt a kérdező.”

Ezt is ajánljuk a témában

Ennek az interjúnak a szövegezése és tartalma nagyon hasonló a márciusihoz, amit a volt feleségemnek írtak a Karmelitában

– mondta, hozzátéve, az interjúban elhangzottak pont annyira igazak, mint a Varga Judit által elmondottak.

Ettől függetlenül „borzasztó rosszul esett neki, és mélységes csalódást okozott számára”, hogy egy olyan ember, akit szeretett és akinek megkérte a kezét, elárulja őt és azt a politikai közösséget, amiért dolgozott, ráadásul – ahogy Facebook-posztjában is állította – május óta 30 millió forinttal zsarolja.

Amikor szembesítették Vogel mondataival, miszerint a Partizánban adott interjújában még azt mondta, hogy nem akar politikai pályára lépni, majd azt mégis megtette, úgy válaszolt, hogy fenntartja korábbi mondatát, „de most itt vagyunk szeptember végén és csak azért hozzák ki ezt az interjút, mert a Tisza Párt támogatottsága – állítása szerint – egyenlő a kormánypártéval”.

Magyar tagadta Vogel azon állítását, hogy bárkinek ígért volna EP-képviselői mandátumot, de szerinte ennek nincs is jelentősége.

Amikor azzal szembesítették, hogy Magyar állítása alapján Vogel hangfelvételek készített a párt belső megbeszélésiről, miben különbözik attól, hogy ő a volt feleségét vette fel titkokban, a pártvezér úgy reagált: ő nem belső beszélgetéseket hozott nyilvánosságra, hanem véleménye szerint „egy országot megrengető korrupciós ügyben hozott nyilvánosságra egy felvételt”.

Magyar szerint a két ügyet nem lehet összekeverni. Ő ugyanis maffiakormányról  készített felvételt, míg Vogel Evelin nem.

A Tisza Párt elnökét kérdezték azokról a gyanús szerződésekről is, amelyeket még a Diákhitel Központ vezetőjeként kötött és amelyekre Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő mutatott rá. Erről azt mondta: Hadházynak minden kérdésére válaszolt. Hozzátette, bárki tehet feljelentést, ha úgy gondolja, aggályosak ezek a szerződések. 

A teljes beszélgetést itt nézheti meg:

 

Összesen 159 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000092
2024. szeptember 26. 18:29
🍓 ️ ­É­r­t­­é­­k­e­l­­­d­­ ­­­a­­ ­­s­z­­­e­­­x­­i­ ­p­­u­­­n­c­i­­­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­.­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­𝐔­­𝐍
2istvsn
2024. szeptember 26. 10:47
Inkább azt ragoznám, hogy micsoda ellenzék az amelyik nem talál egy vezetöt a köreiben, egy szaros bàntalmazó fidedzest kell felemelnie.
kircike
2024. szeptember 26. 09:19
III/III köcsög gyerek
zsolt196969
2024. szeptember 26. 08:28
Az ATV egy mocsok lölö tv. Ja nem. Akkor most mi van????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!