Esetleg még le lehetne fóliázni a lakáskiadókat

2024. szeptember 16. 13:54

Nekem is okoz gondot a magánszállások burjánzása. A tiltások mégsem oldanak meg semmit.

2024. szeptember 16. 13:54
Hont András
Hont András
Facebook

Nyitókép: Soproni Tamás Facebook-oldala

„20 százalékos részvétel mellett egy 53,7-46,3-as eredmény azért nemigen alapoz meg egy teljes tiltást. 

Nem, nincs airbnb-m. Nem, nem a hatodik kerületben élek.

Igen, nekem is okoz gondot a magánszállások burjánzása. A tiltások mégsem oldanak meg semmit.

Esetleg még le lehetne fóliázni a lakáskiadókat.”

Ezt is ajánljuk a témában

Szoros eredményen dőlt el az Airbnb sorsa Terézvárosban

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz volt főpolgármester-jelöltje még a szavazás lezárulta előtt kijelentette, bárhogy döntsenek a terézvárosiak, azt fogja javasolni a kormánynak, hogy hozzon Budapesten és akár országosan is ennek megfelelő szabályozást.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. szeptember 17. 05:53 Szerkesztve
A tiltasok nem oldanak meg semmit a leghiresebb liberalis jelmondat, mindenre alkalmazhato, mindig bedobhato, okosan hangzik es vonzo-liberalisss. Akkor mi itt a megoldas, András? Te okos, mindenhezis hozzáértő ember vagy, tudod, hogy a tiltas nem megoldas, kovetkezo posztban várok valami konkrétat. Nem olyat, hogy megfelelo szabalyozassal blah-blah, hanem konkretat, ami nem tiltás!
Picnic Niki
2024. szeptember 17. 04:14 Szerkesztve
Nyilvánvaló, azok mentek el szavazni, akiket érint az Airbnb, többiek meg jó magyar szokás szerint szartak az egészbe. Meg is érdemeljük, h mindenki leszarjon bennünket, mert nincs bennünk semmi összetartás, szolidaritás. Társasházi képviselőket hallottam, örvendeznek a tiltásnak, mert ők a lakók panaszaival tehetetlenek. Én nem a kerületben lakom, de a felettem lévő lakást kiadtak cigányoknak. Eredetileg négy embernek, de 12-en laktak benn. Amikor jött a vidéki rokonság, rángatták, rugdalták a bejárati ajtót, mert kaputelefont nem ismerték. Éjjel kettőkor is táncoltak, hangosan hallgatták a zenét, ugráltak, talán még labdáztak is benn. Lényeg, a lépcsőházban mindenki némán szenvedett, mert félt, ha szólnak, bosszúból vmit csinálnak. Nekem vmelyik kölyök, a csengőt nyomkodta, vagy ütötte az ajtót, pedig nem is találkoztunk még. Lényeg, az utca túloldalán lévő házból hívták ki többször a rendőröket, h nem lehet tőlük aludni. Az integrációt, meg edukációt szívből kívánom akik mondják.
cutcopy
2024. szeptember 16. 19:42
Ha a libsi tilt valamit az szabályos, azt lehet..
lacika-985
2024. szeptember 16. 19:06
Nem azzal van a gond hogy valaki kiadja , főleg rövid távra a lakását és meg él belőle . A gond az hogy erre is rátette a kezét egy multi .. És alig a felét adja oda a kiadónak ... Ezen kellene változtatni - miért megint a tetves multit gazdagitsuk - nem elég a többi ágazat ??? Menjenek a picsába . És mielőtt bárki meg akarna cáfolni , csak jelzem megjártam már ... Az Airbmb lenyult tőlen 36000 ft-t és a kiadónak 12000 -et adott két hónap múlva . Véletlenül ugy sikerült hogy találkoztam a tulajjal és elbeszélgettünk ....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!