Diszkóbotrány: Magyar Péternek nagyon nem tetszik, hogy a bíróság a Mandiner által beidézett tanút is meghallgatná

2024. szeptember 06. 07:27

A tárgyaláson a Tisza Párt vezetőjét a bíróság kétszer is rendreutasította.

2024. szeptember 06. 07:27
Kacsoh Dániel
Kacsoh Dániel

nyitókép: képernyőfotó az Ötkertben készült videóból

Megírtuk: Magyar Péter diszkóbotránya a bíróságon folytatódott. Emlékezetes, a politikus még júniusban, az Ötkert nevű budapesti szórakozóhelyen olyan vállalhatatlanul viselkedett, hogy végül a biztonsági őrök vezették ki. Magyar Péter később a bíróságon támadta meg a vonatkozó cikkünket, az ügy perfelvételi tárgyalására augusztus végén került sor.

Ezt is ajánljuk a témában

A tárgyaláson Magyar Péter jogi képviselője útján, majd személyesen is nehezményezte, hogy lapunk tanúmeghallgatást kért az ügyben, mondván, arra semmi szükség. Mint Magyar fogalmazott: egy másik bíróság bizonyítás nélkül elfogadta az érvelésüket, tanúmeghallgatás nélkül helyben hagyta a keresetüket. Úgy fogalmazott:

Rendkívül szomorúnak, aggályosnak tartom, hogy jelen bíróság eltérően értelmezi ugyanazt a helyzetet.”

A monológ során a bíróság kétszer is kénytelen volt rendreutasítani Magyart, felszólítva a bíróság méltóságának tiszteletben tartására.  

Zaklatás és tangó

Ahogy arról tegnapi cikkünkben már beszámoltunk:

a Tisza Párt vezetője kitért egyebek mellett arra, hogy a zaklatás megítélése nagyon széles skálán mozog, ami részben egyéni megítélés kérdése, különböző kultúrákban, különböző táncok vonatkozásában, hogy mi számít zaklatásnak. 

„Valószínűleg a Mandiner főszerkesztőségében más irányelvek vannak, a kokainos partikon is - egyébként kiskorúakkal folytatott szexuális cselekmények során -, ott valószínűleg magasabb az ingerküszöb. (...) Én arra hivatkoztam az előbb, hogy

például Dél-Amerikában a tangó nevezetű tánc sokak számára itt, Európában erotikusnak számít, és lehet, hogy még zaklatónak is, a Mandiner tisztelt jogi képviselőinek is, viszont a világ nagy részén nem számít annak.”

Így szerinte hiába mondja akár 200 tanú, hogy zaklatás történt, ha maga az áldozat nem így élte meg.

Mint a Mandiner olvasói emlékezhetnek: a politikus balhéjáról megrázó videók kerültek elő, a felvételt, hogyan csúszik-mászik Magyar Péter egy nála jóval fiatalabb lány lábai között a bulin, ahonnan kidobták, itt nézheti vissza. De a Tisza Párt alelnöke a szemtanúk szerint még a szórakozóhely előtt is folytatta ámokfutását. Sőt,

a gyanú szerint a szórakozóhelyen megütött egy férfit, aki róla felvételeket készített, a telefont pedig elvette tőle, majd a Dunába dobta.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

A Metropolnak korábban jogi szakértők is megszólaltak, akik szerint garázdaság, rongálás, lopás vagy rablás gyanúja is felmerülhet. Utóbbi esetben akár éveket is kaphat az ellenzéki politikus, de minderről első körben a nyomozó hatóságnak, illetve később a bíróságnak kell döntenie.

A botrányos estén egyébként ott volt a szórakozóhelyen az újságírókat ujjtöréssel fenyegető Radnai Márk is.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kobi40
2024. szeptember 07. 04:22
/forbes.hu/penz/nyugdij-jelentes-ksh-2024/
Palatin
2024. szeptember 06. 22:16
Bizony isten örülök, hogy van egy ilyen unszimpátiára született politikai akarnokunk, aki böségesen ellát bennünket nyersanyaggal, viccekhez, tréfához, gúnyhoz, sztorikhoz. Hála Magyar Péternek, vége az unalomnak a fórumokban, - ahogy Hofi mondaná -, "A téma itt tekereg elöttünk, csak grabancon kell ragadni"
2024. szeptember 06. 22:01 Szerkesztve
Ezt vedd észre, Magyar Péter látványosan leleplezi önmagát. A különbözö társkeresö oldalakon, - ahol egyszer már én is megtréfáltam Petyót -, olyan User alatt fut, hogy "Magyar Péter The Man" bruhahaha... Nekem van egy utálatos szokásom: ha ránézek egy szóra, vagy kifejezésre, elkezdem cserélgetni benne a betüket, érdekel, hogy mit lehet belöle kirakni. Hát fogózkodj meg, a "Magyar Péter The Man" - böl azt lehet kirakni, hogy: "Agyrém, Hanta, Permet", bruhahahaha.... A fickónak nincs szerencséje, mindig kilóg valamilje valahonnan...
Palatin
2024. szeptember 06. 21:53
Magyar Péter morális és szellemi adottságait tekintve egy tök alsó. De testméretei miatt is fiatal lányok már nem egyszer kiröhögték: "Ilyen pici ez a nagyszájú vakarcs?" Az arckifejezése, fejformája, tekintete, szájának szemtelen pofázásra rögzödött állása stb. kimondottan unszimpatikus már ránézésre is. Van benne valami bunkó nyikhajság. Az igéreteit, amiért a követöi ráharaptak, - hogy majd ö aztán minden disznóságot leleplez e hazában -, nem szállította. Mondván hogy: "Ti vagytok az atombomba.". Ha követöi normális, értelemes emberek lennének, ekkor kellett volna otthagyniuk ezt a szélhámost. Az MP "jelenség" valójában nem Magyar Péterröl szól, - ilyen jött-ment, beképzelt, nagyzoló figura sok szaladgál az országban -, hanem arról, hogy van egy millió körüli, politikailag zavarosfejü, minden jólhangzó hazugságnak bedölö, teljesen megbízhatatlan választó. Ez bizony nagy tehertétel az országnak. Erröl szól ez a történet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!