Csúnyán besült Magyar Péter: úgy állt bele a köztársasági elnökbe, ahogyan csak ő tud – tévesen

2024. szeptember 19. 15:45

Sulyok Tamás sorra keresi fel az árvíz sújtotta településeket.

2024. szeptember 19. 15:45

Nyitókép: Képernyőfotó

Magyar Péter nemrég arról számolt be közösségi oldalán, hogy választ kapott a Sándor-palotából, miután a Tisza Párt elnöke azzal kereste meg Sulyok Tamás köztársasági elnököt, hogy személyes találkozót kérjen tőle.

Az államfő válaszlevelében azonban úgy fogalmazott, hogy „a pártpolitikai versenybe a köztársasági elnök alkotmányos helyzeténél fogva nem avatkozhat be”. Ezeket sorokat Magyar „semmitmondónak” nyilvánította.

A Facebook-bejegyzését Magyar úgy zárta: „egy köztársasági elnöknek ilyen súlyos árvízi helyzetben kötelessége lenne a nemzethez szólnia,

ha már az nem jut eszébe, hogy meglátogassa a gátakon napok óta megfeszített munkát végző több tízezer önkéntes honfitársát”.

Magyar Péter vonatkozó bejegyzését alább tekintheti meg:

Forrás: Képernyőfotó

Néhány kattintással cáfolhatók Magyar állításai

Azonban ha valaki felkeresi Sulyok Tamás Facebook-oldalát, hamar rádöbbenhet arra, hogy Magyar Péter csütörtöki bejegyzésének utolsó bekezdése erősen sántít.

A köztársasági elnök rögtön az árvízvédelmi helyzet első napjaiban felkereste Neszmélyt és Dunaalmást. Mint fogalmazott 

a vártán és a gátakon is helytállnak a katonák”.

Sulyok Tamás Czunyiné Bertalan Judit országgyűlési képviselővel látogatott ki többek között ellenőrizni a védekezés állását. A köztársasági elnök ismertette azt is, hogy a védműveket az MH. Klapka György 2. Páncélosdandár katonái emelték. Erről szemléről Komárom-Esztergom vármegyei hírportál is beszámolt.

Emlékezetes, hogy az államfő itt jegyezte meg, hogy 

„lenyűgözi az a munka”, amit az önkéntesek végeznek.

Egy napja megfordult Vácon is, ahonnan Magyar Péter is bejelentkezett. A Duna parti városban a Tisza-vezér az árvízi védekezést támadta. Magyar azt állította, hogy csak 20-30 katona vesz részt az árvízvédelmi munkában Vácnál. Ezt azonban cáfolta az a tény, hogy a város baloldali polgármestere, Matkovich Ilona szerda reggel 100 segítő katonáról írt a Facebookon.

Ezt is ajánljuk a témában

A csütörtök is terepszemlével telt

Sulyok Tamás szeptember 19-én, csütörtökön pedig több olyan posztot is megosztott, melyekből kiderült, hogy terepszemlén van, az árvíz sújtotta települések közül Pilismarótot kereste fel. 

A látogatásról videó is készült, melyet IDE kattintva tekinthet meg.

 

Kapcsolódó cikkek a Árvíz 2024 aktában.

Ne hazudj, Peti!

Magyar Péter összefogásról papol, de még árvíz idején is betegesen hazudozik.

5 órája

Összesen 453 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
FreeEurope
2024. szeptember 19. 22:23
Magyar Pétert hazugságon kapni nem sportteljesítmény.
Európai Értékek Zombie
2024. szeptember 19. 22:18
Fostos Kaki Peti napról napra egyre balfaszabb! Úgy látszik hogy a Duna áradása elmossa a Tiszát! 💩🤡😁
Jabba_bp
2024. szeptember 19. 22:06
Koochoo genusnexxt, an jee-jee chee uba eetha. Ho ho ho.
sexykitty-5000087
2024. szeptember 19. 22:03
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­é­­k­­­e­l­­­d­­­ ­­a­­ ­­­s­z­e­­­x­­i­­ ­p­u­­n­c­i­­­m­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­­­𝐅­­­𝐔­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!