Lenyűgöző ez a munka! – alig talált szavakat az árvízi védekezés kapcsán a köztársasági elnök (VIDEÓ)

2024. szeptember 18. 13:55

Neszmélyen járt Sulyok Tamás.

2024. szeptember 18. 13:55

Nyitókép: Sulyok Tamás Facebook-oldala

Több mint egy méter magas nyúlgátat építettek a katonák és a civilek közösen Neszmélyen a Vízimolnár utcában. Az árvízi védekezést szombaton kezdték a helyiek, akikhez hétfőn csatlakoztak a Magyar Honvédség katonái.

A mintegy 90 ezer homokzsákból épített védvonal szerdára elkészült.

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Czunyiné Bertalan Judit országgyűlési képviselő is kilátogatott ellenőrizni a védekezés állását – számolt be róla a Komárom-Esztergom vármegyei hírportál.

„A Vízimolnár utcában volt az egyik feladata a katonáknak. Ötszáz méter hosszú nyúlgátat építettünk. Itt alapvetően a lakóházak, illetve a másik oldalon hétvégi házak találhatóak. A lezárt területen nincs már senki” – mutatta a védekezésre épített védművet Tóth István ezredes, az MH. Klapka György 2. Páncélosdandár parancsnoka a köztársasági elnöknek szerdán reggel.

Az ezredes azt is elmondta, hogy ez a három nap egy remek példa volt az összefogásnak. A civilek töltötték a homokzsákokat, a katonák pedig építették a gátat. A köztársasági elnöknek arról is beszámoltak, hogy a védműveket harminc centis biztonsággal építették meg a várható tetőzéshez képest. A megszokottnál azonban kicsit lassabban fog elvonulni az ár.

– így jellemezte a katonák és az önkéntesek munkáját Sulyok Tamás.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
herden100
2024. szeptember 18. 16:51
www.szantobrigitta.hu/index.php/blog/675-azert-a-viz-az-ur Telihold van. www.szantobrigitta.hu/index.php/blog/676-az-isteni-jelenlet-teliholdja hwww.szantobrigitta.hu/index.php/blog/673-egy-nagy-es-hosszu-utazas-vegehez-erkezunk Csak Szívvel érdemes. Ki kell nyíljon a Szívcsakrám. Lásd: napfenyes.hu/cikkek - A szív csakra feléllesztése. Persze: Mi Atyánk-Anyánk, AKI a Mennyekben VAGY, Szenteltessék meg a TE neved; Jöjjön el a TE országod; Legyen meg a TE akaratod, Amint a Mennyben, úgy a Földön is. Mindennapi Kenyerünket kérlek add meg nekünk ma; és bocsásd meg a vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek; és ne engedj minket a kís-értésbe, és szabadíts meg a gonosztól! Ámen. istenanya.hu napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/pio-atya-elete-es-tanitasai napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/interju-terez-anyaval-1973-januar-15 napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szellemi-unnepek/husvet-miszteriuma
Lajoss
2024. szeptember 18. 16:01
Már csak ez hiányzott...😂😂😂
Akitlosz
2024. szeptember 18. 15:37
A főparancsnok bácsi, aki éppen csak senkinek nem parancsol.
lesmiserables
2024. szeptember 18. 15:37
Nem kell maga alá szarnia senkinek. Nem aszteroida közelít a Föld felé
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!