Vitályos Eszter alaposan helyretette Magyar Péter párttársát

2024. szeptember 19. 21:56

„Ne feledje: a Tisza párt elnöke csupán csak egy, a sok ezer önkéntes közül!” – szögezte le a kormányszóvivő.

2024. szeptember 19. 21:56
null

Nyitókép: Ficsor Márton

Csütörtökön a Mandiner is felhívta rá a figyelmet, hogy megdöbbentő felszólalást hallhattunk az Európai Parlamentben. Az eddig kevésbé ismert képviselő, Gerzsenyi Gabriella a közösségi oldalán tette közzé a beszédét.

Mindeközben a közös felelősségérzet ritka szép megnyilvánulásaként Magyarország miniszterelnöke és az ellenzék vezetője, egyben képviselőtársunk és a TISZA Párt elnöke, Magyar Péter, egyaránt az árvízi védekezést irányítja”

– fogalmazott Gerzsenyi Gabriella.

Később köszönetet mondott a védekezésben részt vevő párttársainak.

Vitályos Eszter is reagált

„Kedves Képviselő Asszony! Az árvízi védekezést személyesen Orbán Viktor miniszterelnök úr irányítja az Árvízvédelmi Operatív Törzsön keresztül, amely testület tagjainak több évtizedes tapasztalatuk van az árvízi védekezésben” – írta Facebook-oldalán Vitályos Eszter.

Ne feledje: a Tisza párt elnöke csupán csak egy, a sok ezer önkéntes közül!

Tiszteljük meg annyival az árvízi szakemberek munkáját, hogy nem ferdítjük el a valóságot! Ezúton is köszönjük a vízügyi szakemberek, a katasztrófavédők, a tűzoltók, a rendőrök, a honvédek és kiemelten az önkéntes segítők munkáját!” – fogalmazott a kormányszóvivő.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
herden100
2024. szeptember 20. 00:56
www.szantobrigitta.hu/index.php/blog/675-azert-a-viz-az-ur Telihold van. www.szantobrigitta.hu/index.php/blog/676-az-isteni-jelenlet-teliholdja hwww.szantobrigitta.hu/index.php/blog/673-egy-nagy-es-hosszu-utazas-vegehez-erkezunk Csak Szívvel érdemes. Ki kell nyíljon a Szívcsakrám. Lásd: napfenyes.hu/cikkek - A szív csakra feléllesztése. Persze: Mi Atyánk-Anyánk, AKI a Mennyekben VAGY, Szenteltessék meg a TE neved; Jöjjön el a TE országod; Legyen meg a TE akaratod, Amint a Mennyben, úgy a Földön is. Mindennapi Kenyerünket kérlek add meg nekünk ma; és bocsásd meg a vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek; és ne engedj minket a kís-értésbe, és szabadíts meg a gonosztól! Ámen. istenanya.hu napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/pio-atya-elete-es-tanitasai napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/interju-terez-anyaval-1973-januar-15 napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szellemi-unnepek/husvet-miszteriuma
zabszem
2024. szeptember 19. 23:22
Palatin: A nagy büdös francokat! Akkor fog ez a f@sz a miniszterelnöki székbe kerülni, ha én leszek a római pápa... Mit gondolsz, majd hagyják az emberek, hogy még egy szaros ballibsi megkopassza a középréteget, eladja a külföldieknek az egész országot, meg még benyalva az EU-s szaroknak ránkszabadítsa a migránsokat!? Hogy ugyanazt a szart csinálják, mint Butapesttel?! Soha a büdös életbe! Próbálgassa ez a hazudós, bántalmazó marha a nem létező képességeit egy elmegyógyintézetben, ne a miniszterelnöki székben!
sagirdilsiz-2
2024. szeptember 19. 23:19
A legjobban fizetett önkéntes, ezt még hozzátettem volna.
sexykitty-5000087
2024. szeptember 19. 23:06
🍓 ️ ­É­r­­t­­é­­k­­­e­l­­­d­­ ­a­­ ­­s­z­e­­­x­­­i­­­ ­­p­u­n­­c­­­i­­m­­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!