Csak nem a törvény előtti egyenlőség csípi a szemét ennek az Orbánnak?

2024. szeptember 16. 16:14

Legalább az alapfogalmakkal érdemes lenne tisztába kerülni, mert akkor elkerülhető, hogy hülyeségeket beszéljen.

2024. szeptember 16. 16:14
Juszt László
Juszt László
Facebook

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

„Ezt most a másik Orbán mondta: »A magyar emberek nagyon szeretik a szabadságot, ők maguk szeretnék eldönteni, hogyan éljék az életüket, mi legyen a céljuk, és milyen szabályokat kövessenek; történelmi szempontból is igaz.«

Ha ezzel ennyire tisztában vagytok, akkor miért nem hagyjátok?

A BBC HARDtalk című műsorában így folytatta:

»Sajnos a jelenlegi progresszív liberális elit szereti megmondani másoknak, hogyan éljenek, mit gondoljanak a világrendről vagy bármi másról.«

Ugye ezzel nem azt akarta mondani, hogy a jelenlegi magyar kormány ‘progresszív liberális’? Ugyanis a  progresszivizmus politikai ideológiájának célkitűzése a társadalom javítása és fejlesztése, a történelmi haladás elősegítése politikai lépéseken keresztül. 

A liberalizmus, pedig szabadelvűség, a szabadságot jelentő liberty szó után alapvetően a személyes szabadságon és törvény előtti egyenlőségen alapul. 

Csak nem a törvény előtti egyenlőség csípi a szemét ennek az Orbánnak?

Minden esetre legalább az alapfogalmakkal érdemes lenne tisztába kerülni, mert akkor elkerülhető, hogy hülyeségeket beszéljen...”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2024. szeptember 18. 06:36
Kezdem érteni Kádár miért nem nézett TV-t..
BBrutus
2024. szeptember 17. 21:06
Juszt, te egy kommunista, dagadt köcsög vagy. Semmire nem vagy alkalmas, de a komcsik folyamatos leszippantása miatt jól élsz. Kár itt vergődnöd, mert egy senki vagy.
madre79
2024. szeptember 17. 14:03
Nyomorult komcsi honnan került elő ismét?
flesh ripper
2024. szeptember 17. 13:35
Ez a járványügyileg kiszuperált zsírdisznó, folyton felvisít a dögkút legaljáról az ég felé: "nálam az igazság"! Sajnáljuk nyomorultat. De kussoljon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!