Botrány: könyökével vezette a távolsági buszt a netező sofőr (VIDEÓ)

2024. szeptember 17. 10:20

Ilyet még nem látott.

2024. szeptember 17. 10:20
null

Nyitókép: RTL Híradó

Az RTL Híradó riportja szerint vezetés közben mobilozott a Volánbusz egyik sofőrje vasárnap, miközben szakadt az eső, az utak pedig csúszósak voltak.

Ez így röviden sem hangzik túl jól, a részletek pedig csak rontanak a helyzeten: a felvételen látszik, hogy

 a sofőr vezetés közben az internetet böngészi a telefonján, és a könyökével kormányozza a buszt, 

ami Budapestről Salgótarjánba tartott. A felvételt az egyik utas készítette, aki az RTL-nek azt nyilatkozta: 

a sofőr nem is figyelte az utat,

inkább a mobiljára koncentrált. A  busz szinte tele volt, tudjuk meg. Hozzátették: a Volánbusz kérdésre azt írta, hogy mélyen elítélik a sofőr viselkedését, és azonnal belső vizsgálatot indítanak. Ha bebizonyosodik a szabálytalan mobilhasználat, a sofőrt akár el is bocsáthatják, derült ki.

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Apa1964
2024. szeptember 18. 15:14
Erről egy youtube videó ugrik be.... Hosszú perceken keresztül követik a [véletlenül] fel emelt platóval közlekedő teher autót az autópályán!! És végre el jött a várva várt híd....no komment!
jandor
2024. szeptember 18. 01:20
A Volán mágusa. :)
ptrfarkas43
2024. szeptember 17. 17:46
Én kértem volna tőle engedélyt a videó készítésre.
GrumpyGerald
2024. szeptember 17. 14:06
Buszvezetők, kamionsofjórok, furgonsok... asszem ez a top3 sorrendje. De ez a buszsofőr legalább nem szorított le senkit....talán. Én azt szeretem, amikor telibe kikanyarodik elém a stop-os kereszteződésben, leszorít, szembe jövet másfél sávot foglal, azaz az én sávomban jön a pofámba, rámrántja a kormányt ---index nélkül- a buzimegállóból... majd még a faszkalapja mutogat. Kamionnál az a jó, amikor mondjuk 80-as táblánál mész a külsőben 90-nel, a faszevő meg villog és le akar tolni, talán tülköl is. Ez az mátrixban rekedt elszabadult hajóágyú se semmi mondjuk...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!