Bese atya gumicsont

2024. szeptember 10. 06:33

Az egész kultúrharc gumicsont.

2024. szeptember 10. 06:33
Bese Gergő katolikus pap
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

Nyitókép: Földházi Árpád

„Bese atya gumicsont. A citadellai kereszt gumicsont. Az egész kultúrharc gumicsont. A hergelés gumicsont. És a gumicsonton rágódunk – szereti mondani az, aki számára persze a másik oldal valamely provokációja már soha nem gumicsont. 

Oké. Az olyasmik, mint pl hogy a Kínai Népköztársasággal kötött megállapodásnak nincs magyar szövege, csak kínai, az is gumicsont?”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2024. szeptember 12. 16:52 Szerkesztve
Nincs itt semmiféle gond Nincs itt semmi gumicsont. Csak egy nagykövetet követett. Ki segbe dugta a buzi faszát. Ezzel Hat kontinenst ívelt át.
august
2024. szeptember 10. 17:26
Az ellenzékünk eljutott abba az állapotába, hogy mostmár a Fideszes direkt közreműködés nélkül is képes sajátmagának gumicsontot gyártani. Amivel akár 2 hónapig is elvan. Ha kicsit laposodni látszik a propaganda, egyik médiamunkásuk ír egy cikket valamelyik nemzetközi szövetséges sajtótermékébe, amelyik mint külföldi véleményként új lendületet ad az ügynek.
bandee1
2024. szeptember 10. 13:19
te vagy a gumicsont, a kurva anyádat!
Mandiner444hu
2024. szeptember 10. 12:56
Egy homoszexuális képtelen az Istenszerinti normális gondolkodásra és az ebből fakadó életvitelre. 24. Annak okáért adta is őket az Isten szívük kívánságaiban tisztátalanságra, hogy egymás testét megszeplősítsék, 25. Mint akik az Isten igazságát hazugsággá változtatták, és a teremtett dolgokat tisztelték és szolgálták a teremtő helyett, aki mindörökké áldott. Ámen. 26. Annak okáért adta őket az Isten tisztátalan indulatokra; mert az ő asszonynépeik is elváltoztatták a természet folyását természetellenesre: 27. Hasonlóképpen a férfiak is elhagyván az asszonynéppel való természetes élést, egymásra gerjedtek bujaságukban, férfiak férfiakkal fertelmeskedvén, és az ő tévelygésüknek méltó jutalmát elvevén önmagukban. 28. És amiképpen nem méltatták az Istent arra, hogy ismeretükben megtartsák, azonképpen odaadta őket az Isten méltatlan gondolkozásra, hogy illetlen dolgokat cselekedjenek;....Római 1
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!