Bayer Zsolt üzent az érte aggódóknak

2024. szeptember 10. 11:42

Korábban kiderült, hogy lebénult Bayer Zsolt arcának bal oldala.

2024. szeptember 10. 11:42
null

Nyitókép: Mandiner / Ficsor Márton

A Mandiner hétfőn beszámolt róla, hogy szeptember 8-án, vasárnap este visszatért a Bayer show a Hír TV-n. Már a felvétel kezdetén sokaknak feltűnhetett, hogy valami nincs rendben a műsorvezető arcával. Bayer Zsolt a találgatások elkerülése végett hamar elárulta, hogy Tusványosra menet 8 órán keresztül fújatta az arcába a klímát a legmagasabb fokozaton. Emiatt két nap múlva a publicista arcának bal oldala lebénult.

Ezt a népnyelv arcidegzsábának nevezi”

– mondta.

Később megjegyezte, hogy nincs semmi agyi probléma, egyszerűen megfázott, és lebénult az arcmozgató idege. „Ez egy jó két hónap, mire rendbe jön. Kezelik”.

Köszönöm a jókívánságokat!”

– üzente Bayer Zsolt kedden a Facebook-oldalán azoknak, akik aggódtak érte. A Mandiner szerkesztősége ezúton is mielőbbi jobbulást kíván Bayer Zsoltnak!

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2024. szeptember 10. 17:42
c-r számára is!-:)) Zsolt! "-Megfáztam, ráfáztam!"
kokrowatz-0
2024. szeptember 10. 17:23
aggódom érted, zsolti. remélem a májad kibírja addig, amíg a pofád másik fele is leszakad. társadalmunk egyik legkártékonyabb tagja vagy!
Kormánypárti2
2024. szeptember 10. 16:45
Zsolti, amellett hogy jobbulást, nem árt ha megjegyzed, a kurva klímát nem ildomos 5-6 fokkal többel a külső hőmérséklet alá állítani. Nem csak az idegzsába miatt, hanem mert egy ki-be szállás alkalmával igencsak csúnya dolgokat tud művelni a nagy hőmérsékleti különbség.
llnnhegyi
2024. szeptember 10. 15:35 Szerkesztve
Ötös számú tagkönyv birtokosa /-:)))/, valójában 1-s osztályzatot kapott magatartásból.-:))) Szenvedj Zsolt! A gyógyulást el kell nyerned!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!