Az öröm korai. A bánat is az

2024. szeptember 09. 17:16

Itt nem pusztán egy műsorról van szó, hanem sok-sok emberről, akikben még pislákol a remény.

2024. szeptember 09. 17:16
null
Hont András
Hont András
Facebook

Nyitókép: YouTube

„Korábban azt írtam, az öröm korai. A bánat is az. Vagy fordítva. Én változatlanul nem tudok biztosat mondani, már csak azért sem, mert itt nem pusztán egy műsorról van szó, hanem sok-sok emberről, akikben még pislákol a remény, hogy lehet a dolgokhoz nem előítéletesen, nem törzsi logika szerint, nem identitásalapon közelíteni. Szóval arról a gondolatról és megközelítési módról, amelyről annyian mondtak már le az évek során, de valahogy még mindig létezik. Majd jelentkezem.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lacika-985
2024. szeptember 10. 06:40
Igazad van te Hontalan sehonnai senkiházi - az emberekben él a remény hogy megszabadulnak a pufajkás munkásőr fattyaktól ... Tőletek
aruna
2024. szeptember 10. 00:42
Schiffer nélkül más lesz, meg persze vágva, és az előző szőke nő is jobb volt a mostaninál... De mindez hagyján, ha nem Dévényit rakják be ötödiknek. Mert akkor tényleg vége.
hunyadi-2
2024. szeptember 09. 21:05
Ha Schiffer hiányzik akkor semmilyen remény nem pislákol. Egy rakás hülye marad.
slimemold-2
2024. szeptember 09. 18:51
"Hát a komcsi média már csak ilyen, vagy alkalmazkodsz, vagy megszüntetnek." Ezzel szemben a fideszes médiában akkora a szabadság, hogy még a fideszeseknek is a libsi sajtóból kellett megtudni Bese buzulását. Mert a kohánmatyik és kacsódanik lapítottak összefosva magukat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!