Átszáguldott a stop táblán, összeütköztek, nem akarta elismerni, de előkerült a felvétel (Videó)

2024. szeptember 06. 10:32

Nem foglalkozott a táblával.

2024. szeptember 06. 10:32

Nyitókép: Youtube

Nem foglalkozva semmivel átszáguldott a stoptáblán a figyelmetlen autós, az incidens azonban sajnos ütközéssel végződött. A vétkes fél nem akarta elismerni, később azonban előkerült a felvétel az esetről – számolt be róla a Budapesti Autósok.

A portál olvasójának fedélzeti kamerája rögzítette a balesetet Tatabányán, a Kormos u. Aradi u. kereszteződésben.

Az olvasó így fogalmazott a baleset kapcsán:

„Főúton haladtam, ez egy széles látószögű kamera, A oszlop takart. Az ütközés után sokkot kaptam. Lehet, hogy rutintalannak tűnik, amiért nem tudtam kivédeni, csak 4 éve vezetek, nem 25, de sose volt még egy koccanásom se ezelőtt. A dátum nem valós a kamerán, mert időnként alaphelyzetbe áll, a felvételen a sebességmérő csúszik, hiszen már állok, mikor 41km/h mutat, lévén GPS alapú a történet” – írta.

A másik fél nem ismerte el a felelősséget.

Bátran állított mindent is, ameddig nem szóltunk, hogy volt kameránk, és bizony nem állt meg a stopnál, csak kijött elém lendületből. Mikor kiértek a rendőrök, addigra már nem voltam ott, mert elvitt a mentő zúzódásokkal.

Rendőrség nyilván helyszínelt, és már ott is mondták, hogy lényegtelen volt a reakcióm, mert nem szabadott volna találkoznom a másikkal…”

– írta meg a baleset sérültje.

A döbbenetes felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
g50423c
2024. szeptember 06. 18:51
Azért a kamerás sem figyelt ez 100%. ilyen az, amikor találkozik 2 idióta az úton. Az a része mondjuk elég gáz ha a stoptáblás még okoskodott és nem ismerte el.
Robert-N
2024. szeptember 06. 12:12 Szerkesztve
szintetikus 2024. szeptember 06. 11:17 Fideszes mentalitás... ----- Na mivan ten korcs? Magad alá szartál.....
Akitlosz
2024. szeptember 06. 12:03
Ha az ember szabályosan vezet, akkor nincsen mitől tartania jogilag. Még a kisgyereket is elgázolhatja, ha ő elé rohan. A szabályok nem azért vannak, hogy a szabályszegők még könnyebben szeghessenek szabályt. Ha a vétlen sofőr mondjuk elrántja a kormányt, akkor esetleg csak saját magát töri össze, vagy még a szintén vétlen szembejövőt, miközben a szabályszegő autós megússza.
Beszélgető
2024. szeptember 06. 11:42
Az gáz, hogy próbálja leugatni a vétlen felet. Pedig volt szemtanú is szemből...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!