Zaklatott egy 15 éves lányt, akinek jött a nevelőapja, elgázolta, majd előkerült a balta is (VIDEÓ)

2024. augusztus 12. 06:48

Súlyosan megsérült a zaklató, akiből áldozat lett.

2024. augusztus 12. 06:48

Nyitókép: RTL-videó

Az RTL arról ír, hogy 

elgázolta, majd baltával fenyegette a kocsija alá szorult férfit egy autós Vácon 

szombat délután. Az RTL híradója úgy tudja: a támadó azután ütötte el áldozatát, hogy az megpróbálta megerőszakolni a sofőr 15 éves nevelt lányát. Hangsúlyozzák:

 a súlyosan megsérült férfit végül csak a tűzoltók tudták kiszabadítani az autó alól.

Mint kiderült, a zaklatót kórházba vitték, szexuális erőszak kísérlete miatt eljárás indult ellene, támadója pedig emberölés kísérletéért felelhet.

 

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rocktoberi-2
2024. augusztus 20. 03:10
Az ilyet szép csendben kell intézni. Többet ésszel mint ész nélkül.
Skulo
2024. augusztus 12. 17:20
Magyarul.,nem védhetem meg a családomat.
Ez D-dúr és e-moll
2024. augusztus 12. 14:44
(előz. komm. folyt.) Azért torolták meg nagyon rossz módszerrel azok a szülők, rokonok, akiknek a gyermekét ez a pedagógus megsértette, vagy történt egy olyan baleset, vagy balesetnek tűnő esemény. Ezért volt ez a gyilkosság és nem azért, mert ők magyar nemzethez, csoporthoz tartozó egyéneket akarnak gyilkolni, tehát amikor a gárdisták, a Magyar Gárda, a Jobbik és egyéb más szélsőséges csoportok azt hangoztatják, hogy a magyarok elleni bűncselekményeket a cigánybűnözők követik el, akkor súlyos mondatokat mondanak, aminek a vége akár lehet összecsapás is. Itt nem etnikai konfliktusról van szó, mert nem két csoportnak a harcáról van szó, hanem az egyik csoportot üldözik, a másik csoport pedig gerjeszti, hogy e a hangolt még jobban látható legyen..." [Az elgépelések az MTV honlapjáról származó eredeti szöveg sajátosságai; a szöveghűség végett ezeket is bennhagytam az idézetekben.]...
Ez D-dúr és e-moll
2024. augusztus 12. 14:43
Balogh Artúr, cigányjogvédő, 2010: "Cigányokra filozófiai és igazságossági értelemben nem vonatkoznak a törvények. Tulajdonképpen a cigányokat nincs jogotok megbüntetni." Mohácsi Viktória, cigányjogvédő, 2009: "...amikor egy diszkóverekedés van, vagy tyúklopás van, ez nem azt jelenti, hogy nem követnek el cigányok bűncselekményeket, hanem azt jelenti, hogy éppen egy egyén azért teszi, mert éhes a gyereke, mert cigányozott Cozma, feltehetőleg, vagy nem tudom ott mi volt a motiváció, de ott egy diszkóverekedés történt, nézeteltérés történt és az olaszliszkai gyilkosságot is ide lehet sorolni. (folyt. köv. komm.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!