Wokebusters: Teljes gőzzel kell támadásba lendülnie a konzervatív tábornak!

2024. augusztus 03. 15:27

A woke legyőzéséhez annak három alapvető megjelenési formáját kell támadásba venni: az örök háborút, a genderőrületet és a tömeges migrációt – mondta Koskovics Zoltán, az Alapjogokért Központ geopolitikai elemzője az MCC Feszten.

2024. augusztus 03. 15:27
null

Nyitókép: MCC

„A CPAC Hungary konzervatív erőközpont szerepét viszi tovább a Wokebusters, az Alapjogokért Központ által felállított gyorsreagálású hadtest. Nem kisebb a célunk, mint hogy a progresszív világ legrettegettebb ellenfele legyünk” – fogalmazott Gavin Wax, a New York-i Fiatal Republikánusok Klubjának (NYYRC) elnöke az MCC Feszten. A fiatal amerikai politikus a frissen felállított Wokebusters nemzetközi nagykövete, aki Koskovics Zoltánnal, az Alapjogokért Központ geopolitikai elemzőjével beszélgetett Esztergomban.

 A panelisták világossá tették: a woke lényege, hogy a feje tetejére állítsa a világot, zavart okozzon és alapjaiban rengesse meg a konzervatív értékeket: a hitet, a hazát és a családot. A woke az új államvallás, egy alaposan kidolgozott terv a társadalom megbontására. „A woke legyőzéséhez annak három alapvető megjelenési formáját kell támadásba venni: az örök háborút, a genderőrületet és a tömeges migrációt” – hangsúlyozta Koskovics. 

Egyetlen esélyünk van: nem védekeznünk, hanem támadnunk kell – ez a Wokebusters feladata”

 – húzta alá a NYYRC elnöke.

 A novemberi amerikai elnökválasztás kapcsán Wax elmondta, „a Biden-kormányzat alatt Amerika elvesztette a jogot arra, hogy morális iránytűként funkcionáljon a világban: a fegyveres és politikai beavatkozási kísérletei mind kudarcot vallottak. Donald Trump ezzel szemben a migráció, a woke és a háború problémáját fogja megoldani megválasztása esetén”.

 A felek arról is beszéltek, hogy napjaink legfontosabb kérdése a tömeges migráció: ennek igája alatt nyög Európa és az Egyesült Államok is. „Nincs időnk tétovázni, hiszen, ha Nyugatra nézünk, láthatjuk, hogy London már nem London és Párizs már rég nem Párizs. Ha nem lépünk időben, a szemeink előtt fognak összeomlani országaink” – fogalmazott Gavin Wax.

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. augusztus 04. 16:46
Már megint?! 😂🙉😂🙉😂🙉😂🙉😂🙉😂🙉
pipa89
2024. augusztus 03. 18:48
Ez egy jó kezdeményezés!!!!!
nemecsekerno_007
2024. augusztus 03. 17:32
gilou-au-clavier 2024. augusztus 03. 16:26 "progresszív világ legrettegettebb ellenfele legyünk" ,,A balkáni magyarkák…,, Kurva anyád, proli.
gilou-au-clavier
2024. augusztus 03. 16:26
"progresszív világ legrettegettebb ellenfele legyünk" A balkáni magyarkák felcsuti biciklitolvajától, lincselő rostáscigányaitól meg az agyonfizetett dagadt troll kesmanyik bajszorszaroktól fognak majd rettegni.... Juj, de félelmetes :DDD hát LOL :DDDDD Szeirntem, ha nagyon szükséges lesz, egy gennyes pattanást, úgy kinyomnak benneteket a kipcsakbugrisztáni trollgeci bajszorszarjaitokkal együtt. Nyilván a nyugati világban senkinek nem fűlik a foga hozzá, hogy úgy beszéljen ezzel a fajta félázsiai származék fideszmagyarnyik trollhulladékkal, ahogy valójában azt a saját viselkedéskultúrája alapján megérdemelné.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!