Virágot a virágnak: kap egy csokrot Vadai Ágnes, egy feltétellel

2024. augusztus 04. 19:51

Érdekes fejleménye lett egy Facebook-csatának.

2024. augusztus 04. 19:51

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Érdekes Facebook-csatát vívott egymással Vadai Ágnes és Menczer Tamás. A DK parlamenti képviselője a Fidesz kommunikációs igazgatójának egy megjegyzésére reagált. Vadai azt írta, 

„Szerencsétlen Menczer Tamás a rémálmunk akar lenni, meg jeges leheletet akar fújni a tarkónkra. Orvos kell ide, de nem belgyógyász!”

Menczer igazat adott a DK-s politikusnak, mondván, a megszűnés előtt lévő Gyurcsány-párttal kegyeleti okokból lehetett volna megengedőbb. Majd azzal folytatta, szeretettel tájékoztatja, hogy amikor elveszítik az utolsó két szavazójukat – nagyjából holnapután – visz majd Vadainak virágot; bár nem írta le pontosan, milyen növényre gondolt.  

„A lényeg változatlan: számíthat rám!” – zárta posztját.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Chekke-Faint
2024. augusztus 05. 13:06
Érdekes, ezt soha nem cigányozza Puzsér.
pandalala
2024. augusztus 05. 09:48
szerintetek, ennek van XY kromiszómája is?? ... :-DD
Srptk
2024. augusztus 05. 06:52
Ez a szerencsétlen fehérjehalmaz már végighaknizta az egész országot, de sehol sem választották meg semminek. Azokon a településeken ahol elindult, gyűlölik. Álmai egyetlen vágya, feri.
lacika-985
2024. augusztus 05. 02:30
Virágot ? Moslék jár ennek az analfabéta disznónak . Amúgy az is kár bele .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!