Rendőri intézkedés közben úgy haragra gerjedt az utas, hogy lefejelte az intézkedő rendőrt (VIDEÓ)

2024. augusztus 27. 09:45

Nem álltak meg egy stoptáblánál, ez okozta a galibát.

2024. augusztus 27. 09:45
null

Nyitókép: Képernyőfotó, ügyészség

Az ügyészség közleményében azt írja: 2024. július közepén gépkocsival egy Csongrád-Csanád vármegyei településen közlekedő nő a  „STOP” táblát figyelmen kívül hagyta, és ezzel szabálysértést követett el.

A cselekményt észlelő rendőrök intézkedni kezdtek és közölték a nővel, hogy helyszíni bírságot szabnak ki vele szemben, majd adatainak ellenőrzésekor megállapították, hogy el van tiltva a járművezetéstől. Erre tekintettel – a járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt – elő akarták állítani a kapitányságra. Ezt  a jármű utasa, egy középkorú férfi meg akarta akadályozni. 

A férfi kiabálva, indulatosan megindult a rendőrök felé, megállt közvetlenül az egyik hivatalos személy előtt, akit lefejelt. 

Ezt követően tovább szidalmazta és fenyegette a rendőröket. A nő végül önként beszállt a szolgálati autóba.

A nyomozó ügyészség gyanúsítottként hallgatta ki a – közlekedési bűncselekmény és erőszakos bűncselekmények miatt korábban már kétszer elítélt – férfit, aki beismerte a cselekmény elkövetését.

Az esetről fedélzeti kamerával készült felvételt ide kattintva tekintheti meg.

 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
warrior08
2024. augusztus 27. 12:39
Hát igen itt a magyar rendőrség tekintélye. Földhöz vágni lebilincselni, persze egy-két pofon is járna mellé. Aztán hivatalos személy elleni erőszakért börtönbe zárni pár évre. Úgy olvastam, a simogatása már megtörtént. Kapott gyorsított eljárásban 2 évet, 4 év 6 hónapra felfüggesztve. Fasza!! Amúgy már kétszer volt büntetve.
atti64
2024. augusztus 27. 12:29
A PATKÁNY CIGÁNY EZEKET IS IRTANI KÉNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reszelő Aladár
2024. augusztus 27. 12:12
Az USA nevű mintajogállamban a rendőrök csőre húzott szolgálati fegyverrel közelítenek az ilyen eljárás alá vontakhoz és a kiképzésben elsajátítottaknak megfelelően a legkisebb fenyegetettség esetén is ürítik a tárat és nem céljuk, hogy feltétlen megkíméljék az illető életét. Ez a véglény odaát nem két év felfüggőt, hanem örök élet +1 napot kaptt volna a föld alatt. Rohad mázlista.
billysparks
2024. augusztus 27. 11:08
- Jön az ötmilliós kérdés! -Jelöljük meg a "C" választ Vágó úr! -Ön nyert. kedves versenyző.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!