Végleg letiltotta a TikTok az oldalamat

2024. augusztus 28. 14:06

Sosem óvatoskodtam egyik közösségi médiás oldalamon sem, így mindig is hangot adtam az eszement őrültségeknek, legyen az bármilyen woke történet vagy LMBTQ-hír.

2024. augusztus 28. 14:06
Oracle, Walmart, TikTok Photo Illustrations
Déri Stefi
Déri Stefi
Facebook

Nyitókép: Jakub Porzycki / NurPhoto /  AFP

„Végleg letiltotta a TikTok az oldalamat és elérhetetlenné tette a több mint 10 ezer követőm számára. Hogy miért? Nagyon nem magyarázták meg…csak annyit írtak, hogy többször is megsértettem az irányelveket. 

Sosem óvatoskodtam egyik közösségi médiás oldalamon sem, így mindig is hangot adtam az eszement őrültségeknek, legyen az bármilyen woke történet vagy LMBTQ hír.

És rendszeresen készítek külpolitikai és geopolitikai tartalmakat is. Trump mellett, de a demokratákkal szemben sok kritikát fogalmazok meg. 

Szeretném ugyanis felhívni a figyelmet arra az őrültségre, ami Nyugatról fenyegeti Európát és benne Magyarországot is.

Szóval ha tippelnem kellene, hogy miért tiltottak le, akkor ezekre az okokra szavaznék. Egyúttal kérem a támogatásotokat is, ahhoz, hogy visszaépítsem a követőtáboromat a TikTokon. Kérlek kövessétek be az új oldalamat, amelynek a linkjét a kommentszekcióban találjátok. (Az új oldal linkje ITT – szerk.)

A cenzúra klasszikus jelentése mára megváltozott. 

A privát kézben lévő nagy médiaplatformok, a nekik nem tetsző tartalmakat tiltják, blokkolják. Sajnos nagyon ki vagyunk szolgáltatva nekik. 

Vagy felfüggesztik a profilodat, vagy megbüntetnek: hónapokra korlátozzák az elérést, de törlik is a videót, ha szerintük nem egyezik a tartalom az irányelveikkel. Tegyük hozzá: 

a baloldali értékeknek megfelelő irányelvekkel. 

Kérlek kövessétek be az új oldalamat is.

***
 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizalok-0
2024. augusztus 29. 08:41
A háttérhatalom zsidói most dolgoznak a legutolsó, általuk még cenzúrázatlan közösségi platform ellenőrzéséért. Amúgy jól látszik, a ballibsi mennyire egyszerű, bármilyen ballibsi cenzúrának tapsikol, pedig a dolog őt is több szempontból, negatívan érinti. Nem a "liberális" alaptézist értem, a libsiknek ehhez soha nem is volt köze, hanem a gyakorlati károkról. Ha tegyük fel a ballibsi személyesen éli át pld. az LMBTQ "közösség", vagy éppen afrikai bevándorlók családjára, gyerekére gyakorolt "hatását" , neki sem lesz fórum, ahol tudná figyelmeztetni a többieket. A ballibsi meg van arról győződve, az 1984 csak a regényben létezik, pedig az a sztálini rendszerben naponta megtörtént.
falus-i
2024. augusztus 29. 02:52
Nem értem, ez a Déri Stefi arra nem gondol, hogy olyan nagyon sokan azért mégse bírják? Hír tévés volt a csaj, ott se futott valami nagyot, hány ilyen van még, itt-ott. Azt várja, hogy kiálljanak érte, tüntessenek talán? Az ATV-nél a HIT gyülis Vogyerák, (Gugyerák...) akit ugye egy ló rugott szájba, az is ilyen, bár a Stefinél ergyább jóval, de sorolhatjuk őket. Az egyik legvisszatasztóbb nő az a vörös töltött galamb az RTL-ből, a Boros Krisztina, a vidéki feltörős csaj. Szóval nem valami gyémánt a felhozatal és Stefi is közöttük, ráadásul őt a Bayer tahó is népszerűsítette.
EX_Terminator
2024. augusztus 28. 23:30
MINDEN AZ ÖSSZES SZARSÁG MOST MÁR AZ IDŐK VÉGZETÉIG ÚGY FOG MARADNI AHOGY HAGYTAM. ÉS SOHA NEM LESZ VELE SEMMI SE KEUDVE ÉS SOHA NEM LESZ RÓLA SE PÁRBESZÉD SEM VITA ÉS SOHA NEM LESZ SEMMI MÁS VÁLASZKÉNT MINT A KITERÍTETT HULLÁTOK.
FreeEurope
2024. augusztus 28. 22:40
Ennek a nőnek a gazdái irányítják kamu petit is: Augusztus 19-én az Orosz Föderáció Állami Levéltárának (GARF) hivatalos távirati csatornája közzétette Kamala Harris amerikai elnökjelölt SZKP pártkönyvét, amelyet 1981-ben tett első szovjet látogatása alkalmával kapott... Kiderült, hogy az amerikai politikus 16 évesen belépett az USA Kommunista Pártjába, és a nyolcvanas évek közepén a Komszomol szervezet programja keretében legalább 3 (három) alkalommal érkezett Moszkvába és Voronyezsbe. "A Harris elvtársnő körüli vita eloszlatása érdekében ma egy egyedülálló dokumentumot teszünk közzé archív alapunkból - az ő pártkönyvét, amelyet a Komszomol másodtitkára személyesen mutatott be 1984 júniusában." Matvey Streltsov, a GARF vezető kutatója elmondta pénteken újságíróknak. Harris maga nem volt hajlandó kommentálni, de a The New York Times szerint kampányfőnöksége nem cáfolta a hírt, miszerint - az amerikai elnökjelölt valóban az SZKP tagja volt, és 1991-ig fizetett párttagsági díjat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!