Tóth Gabi bevallotta: nagyon tart attól, hogy Azahriah-val kell majd birkóznia

2024. augusztus 29. 11:35

„Lehet, hogy kicsit becsinálnék” – mondta Tóth Gabi.

2024. augusztus 29. 11:35
null

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád/MTI/Vasvári Tamás

Jövő héten kezdődik a Sztárban sztár All stars, az Index pedig villáminterjút készített többek között Tóth Gabival, aki a műsor egyik szereplője lesz. Ő egyébként már korábban is szerepelt, a műsor harmadik évadában tűnt fel, illetve a Sztárban sztár leszek egyik zsűritagja volt.

Az énekesnő kifejtette, mielőtt igent mondott volna a felkérésre, mérlegelnie kellett, hogy mennyi időt fog elvenni az életéből, mivel eddig csak úgy szerepelt efféle műsorokban, hogy nem volt gyereke. Kiemelte, segítséget kellett kérnie a családjától és a barátaitól, illetve párja, Máté is mindenben támogatja őt, így vigyáz kislányára, amíg ő próbál. 

Az előadó kiemelte, a Sztárban sztár idei évadában szívesen bújna Sonique afrikai származású énekesnő bőrébe, aki még sosem szerepelt korábban a műsorban, viszont attól tart, hogy esetleg Azahriah-t kapja.

Amitől nagyon félnék, az Azahriah. Ez a kissrác kap hideget-meleget, de amit ő tud, azt nagyon nehéz utánozni. A ritmizálás, a szövegmennyiség, a hangjával ahogy folyamatosan játszik. 

Hol mélyen, hol magasan énekel, és ezt mind olyan tempóban, hogy ha kidobná a gép a műsorban, akkor lehet, hogy kicsit becsinálnék” – mondta, megjegyezve, pontosan az a lényege a műsornak, hogy vegyék az efféle akadályokat. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orion8
2024. augusztus 30. 08:54
Ilyen Tóth Gabifélék jól tükrözik a magyar társadalom állapotát...
robogo72
2024. augusztus 29. 15:33 Szerkesztve
"Tóth Gabi bevallotta: nagyon tart attól, hogy Azahriah-val kell majd birkóznia" Hát, igen. A Krausszal történő birkózás is uncsi lett, ezért mostanában mással, -ha jól tudom- bizonyos Szaros Istvánnal birkózik. De úgy tűnik, hogy a közeljövőben megeshet, hogy megint egy másik géniusszal fog birkózni. Zajlik az élet a Futrinka utcán...
formaegy-2
2024. augusztus 29. 13:27
Akkor nem érdekelt a gyereked amikor ott hagytad a férjedet a gyerekeddel az új kanod miatt?! Amúgy pedig meg lennék lepve, ha te nem lennél ott, hiszen bele is döglenél ha valamiből kihagynának. Pedig ideje lenne. Már csak Győzike, és Kis Grofó hiányzik, és teljes trióval rendelkezne a műsor. Lehet verni a feneked, és beszólni a téged kritizálóknak.
magyarok2026
2024. augusztus 29. 13:19
Megnyugodhatsz orbánkulás matyólotyó Azahriah bottal se piszkálna meg, ráadásul a náci pöce legmélyén vagy Azahriah meg a csúcson!:DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!