Tihanyban indult az őszi politikai szezon

2024. augusztus 28. 22:15

A gazdasági kérdések, a belpolitikai helyzet és a minket körülvevő világ volt az idei Tranzit fesztivál fókuszában.

2024. augusztus 28. 22:15
null
Kacsoh Dániel
Kacsoh Dániel

Nyitókép és fotók: Mandiner / Földházi Árpád

Erős mondatokban, mély okfejtésekben és izgalmas vitákban sem volt hiány az immár hetedik alkalommal Tihanyban megrendezett Tranziton, noha az ellenzéki oldalról aktív politikusok ezúttal nem tették tiszteletüket a nyárzáró politikai fesztiválon. Magyar Péter, a Tisza Párt vezetője nemes egyszerűséggel nem engedte meghívott EP-képviselőinek a részvételt, s a Demokratikus Koalíció és a Momentum sem volt hajlandó „csatlakozni”.

Találkozási pontok

Ahogy az egyik szervező, Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára előzetesen a Mandinernek fogalmazott: „A Tranziton minden terítékre kerül, ami fontos és érdekes a politikában. Ez a cselekvő közösségek találkozási pontja és a politikai viták terepe is. A jobboldalról szóló vitáké és az ellenzékkel folytatott vitáké is.”

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!