Pusztuljon a világ avagy Imane Khelif bokszoló védelmében

2024. augusztus 02. 18:51

A tegnapi nap folyamán kialakult botrány iskolapéldáján keresztül jól végigvezethető a társadalmunkat leginkább veszélyeztető probléma.

2024. augusztus 02. 18:51
HELIF, Imane; CARINI, Angela
Pankotai Lili
Pankotai Lili
Facebook

Nyitókép: MTI/EPA/Jajha Arhab

„A felszíni problémáról röviden:

Mind a magyar mind a nemzetközi sajtó, véleményvezérek és civil emberek is undorító stílusban szinte keresztrefeszítést kívántak Imane Khelif algériai bokszolónak ugyanis a világ fele férfiként tekint rá. Tévesen. Minden ország propagandája az egész lmbtq társadalmat veszi elő és bélyegzi ezt az esetet a woke előrenyomulásának merthogy egy férfi (aki amúgy nő) indult a nők versenyében. A konzervatív woke ellenes oldallal szembeni csoport szintén beleállt, hogy márpedig ezzel már ők sem értenek egyet szintén tájékozatlanságukról és utánanézés híján lustaságukról is tanúbizonyságot téve. Ezt mi sem bizonyítja jobban minthogy a magyar kormánypárti média egyik Pravdája írta itthon az egyik legjobban elfogadható cikket a témában (kommentben csatolom a Magyar Nemzet cikkét amelyben magyar példát is hoznak az esetre).

Na most az a helyzet hogy Imane Khelif nem férfi és semmilyen műtéten nem esett át mint ahogyan semmiféle kezelést sem kapott. Ez márcsak azért is lehetetlen lenne mert hazája Algéria ezt a törvény minden szintjén tiltja és bünteti. Imane Khelif egy egészségügyi rendellenességgel született aminek következménye az átlagnál magasabb tesztoszteron szint. Magyar versenyzőnőt is próbáltak már emiatt eltiltani sikertelenül, de végül inkább gyermeket szült és családanya lett. Arról lehetne vitát folytatni hogy egy ilyen rendellenességgel rendelkező sportoló versenyengedélye árt-e vagy sem a sportnak abban az esetben ha információval rendelkeznénk a rendellenessége szintjét illetően és el tudnánk helyezni hogy ez mekkora előnyt és/vagy hátrányt jelent számára egy átlagemberrel szemben. Ezt valószínűleg az olimpia után a kijelölt bizottság szakemberi meg is fogják tenni.

De most, hogy mindegyik oldal teljes mértékben kiakadt és a világ összes rosszindulatát és agresszióját kiokádta magából, csalódottan kell felvilágosítanom mindenkit arról, hogy ezzel nem az a legnagyobb probléma, hogy ki hol miért és hogyan versenyez. Ez egy gyönyörű példa arra, hogy a civilizációnk tagjai miként ülnek fel a média által gerjesztett véletlen vagy szándékos torzításnak.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 208 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
piramis-2
2024. augusztus 04. 11:49
Kedves Lili! Ha nem 20 évesen kegyelemből lenne érettségid, tudnád. XY kromoszóma = férfi És igen. A kurva anyátokat, LMBTQ-s pedofil buzi woke-s csürhe! A gyengébbek kedvéért, neked is Lili! Miért jó az nektek Lili, ha a nőket az ilyen genetikai selejtekkel kiszorítjátok az éremszerzés esélyéből??? Undorodom tőled.
F.Pipi
2024. augusztus 04. 08:19
Még libsinek is überstréber.
kvmny
2024. augusztus 04. 07:23
"a világ fele férfiként tekint rá" Nézz már rá a világtérképre te szerencsétlen. A világ nem csak amcsi lmbtq aktivistákból áll. A világ 99.9%-a szerint férfi, de lehet, alábecsültem az arányt.
catalina11
2024. augusztus 04. 07:05
Pankotai elvtársnőből csak úgy dől a magabiztos butaság, akárcsak Fekete-Győrből, Azahriahból, Kunhalmiból,...régen munkásőrök lettek volna, most Sorosőrök... Árnyékmagyarok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!