Nem sokon múlt az újabb tragédia az Árpád-hídon (Videó)

2024. augusztus 11. 15:35

Miután az autós időben korrigálni tudott, szerencsére nem történt tragédia.

2024. augusztus 11. 15:35
null

Nyitókép: képernyőmentés

Alig egy hónappal a három halottal járó ámokfutás után megint a forgalommal szemben hajtott fel valaki az Árpád hídra, de ezúttal figyelmetlenségből. Mivel szerencsére időben korrigálni tudott, nem történt tragédia.

A Budapesti Autósok által közzétett videó péntek hajnali eseményeket rögzített: egész pontosan az látszik, hogy az Árpád hídon Budáról Pest felé a forgalommal szemben megy egy autó. A felvételt készítő taxis megjegyezte, hogy a jelzésére (dudálására) a forgalommal szemben hajtó sofőr szerencsére kapcsolt és visszafordult, még mielőtt nagyobb baj történhetett volna. 

Idén és tavaly júliusban azonban több halálos baleset történt a hídon: július elején egy bedrogozott taxitolvaj rohant bele egy esküvő előtt álló párba, tavaly július elsején pedig egy gyorsulási verseny közben megpördült autós talált el egy arra kerékpározó fiatalt.

 

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemecsek-3
2024. augusztus 11. 23:22
Szét kell nézni Budapest útjain Már fehér festékre sincs pénz kivéve ha a Blaha liftjei helyett zebrákat festenek, hogy több lóvé maradjon prémiumra. Főutakon nem lehet az útfelfestéseketkitalálni sem mert nincs karbantartás, aki nem látta és jegyezte meg újkorában megszívta. Az sem divat, hogy útjavítás után fessenek. Nem csak budapesten. Az illetékeseknek csak a sajátjuk fontos, akkor aztán van balhé ha a karosszériás után a leghalványabb árnyalateltérést vesz észre az autóján. Hol is van ez az igényesség házon kívül. Érteni nem értik miről van szó
Szerintem
2024. augusztus 11. 20:19
Nem is egyszerű mutatvány szembe irányban felhajtani oda.
atti64
2024. augusztus 11. 18:56
SOK IDIOTA RENDELKEZIK JOGOSITVÁNYAL! 5 ÉVENTE NEM ÁRTANA MINDENKINEK EGY KRESZVIZSGA!!!!!!!!!!!!!!FÖLEG AZ URRRVEZETÖKNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nemecsek-3
2024. augusztus 11. 18:24
Nem kellene esetleg megnézni az útkezelő felelősségét is már végre
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!