Nem Deutsch a fontos

2024. augusztus 12. 20:09

Ebben az egészben ott van az a végtelen gőg, a „nekünk mindent szabad” oly gyűlöletes fideszes világa.

2024. augusztus 12. 20:09
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

Nyitókép: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala

„Nem Deutsch a fontos. Hanem az a mentalitás, hogy egy politikus azt gondolja, rendben van, ha az olimpiai különgéppel jön haza. Nincs rendben. Az olimpiának van egy köznapi értelemben vett szentsége, a küzdelem, a fair küzdelem. Ez a magatartás nem fair. Méltatlan. 
Kétszer voltam hivatalból olimpián. Athénban és Pekingben. Előbb sportminiszterként, majd kormányfőként. Egyik alkalommal se mentem az olimpikonok gépével. Rendes menetrendszerű járattal repültem, ahogy szerintem az normális. 

Bár kétségtelen, milyen jó lenne, ha ez lenne a legnagyobb baj, a most hatalmon lévőkkel. És az akkor is igaz, ha ebben az egészben ott van az a végtelen gőg, a »nekünk mindent szabad« oly gyűlöletes fideszes világa, amitől sokaknak van már erős hányingere.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anna bolena
2024. augusztus 16. 18:02
Drága Feri, olvaslak és mintha hájjal kenegetnének. Ez a felháborodás, ó! Ferenc, a moralista. Nyögök a gyönyörtől, kis Savonarolám. Még, még!!!
Poldi bácsi
2024. augusztus 14. 14:16
Az a baj Feri, hogy ott van minden a mondandódban amiért elbuktál. Olyan hülye vagy, hogy állami alkalmazott lévén, egy állam által bérelt repülőre (amin van szabad hely), te nem szállsz fel, hanem inkább veszel még magadnak és a kis csapatotoknak néhány jegyet, Persze megint állami pénzen. Ez szerintem nettó faszság, mint általában a döntéseid és megnyilvánulásaid...
Csubszi
2024. augusztus 13. 22:39
Te rothadt hazug disznó feri! Ti vagytok a gőgös, összeférhetetlen dögök! Mindig is azok voltatok!
atti64
2024. augusztus 13. 18:36
CSAK A FASZBUKON IROGASS BAZDMEG PATKÁNY ELVTÁRS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!