Na, ne! Ez az előadó a mai kor Cseh Tamása Karácsony Gergely szerint (VIDEÓ)

2024. augusztus 26. 08:35

A főpolgármester pohárral a kezében követelte az együttes egyik számát.

2024. augusztus 26. 08:35
null

Nyitókép: TikTok

A főpolgármester a Bánki fesztiválon a DJ mellett állva, pohárral a kézben követelte a Dé:Nash nevű formáció Csujó szímű számát.

Videó az esetről:

@bankitofesztival Frissen megválasztott politikusok lendületével érkezett Tompos Márton és @Karácsony Gergely a Politikus Diszkóra a Bánkitón, hogy megmutassák, hogyan is kell bulizni! Kunhalmi Ágnes és Ungár Péter pedig személyesen ugyan nem tudtak részt venni az eseményen, küldtek néhány dalt, amit fergeteges hostunk, Dé:Nash le is játszott. Megpróbáltuk, de lehetetlen egy másfél perces videóban visszaadni az élményt! Ez egy olyan legendás buli volt, amin ott kellett lenni! Nagyon köszönjük mindenkinek a részvételt, politikusnak, hostnak, fesztiválozónak<3 Mi is volt a Politikus Diszkó? Meghívtuk Magyarország vezető és/vagy nagy követőtáborral rendelkező politikusait, hogy mutassák meg, ők mire szoktak mulatni a pártjukkal. Azt tapasztaltunk, hogy a 2024-es önkormányzati és EP választási kampány miatt az elmúlt hónapokban az online és offline hirdetések ára sokszorosára nőtt a megszokotthoz képest. Most arra kértük a politikai szereplőket, hogy tiszteljenek meg minket azzal, hogy eljönnek a fesztiválra és megmutatják a Bánkosoknak, hogy ők mire szoktak bulizni. További meghívott politikusok ABC sorrendben: Cseh Katalin, Deutsch Tamás, Dobrev Klára, Döme Zsuzsanna Suzi, Donáth Anna, Gyurcsány Ferenc, Hajnal Miklós (visszajelzett, hogy sajnos nem tud jönni), Kovács Gergely, Kövér László, Lázár János, Magyar Péter, Orbán Viktor, Rogán Antal, Sulyok Tamás, Szentkirályi Alexandra, Vitézy Dávid (visszajelzett, hogy sajnos nem tud jönni) #nekedbelegyen #nekedbe #fyp #foryou #bankito2024 ♬ eredeti hang - Bánkitó Fesztivál

És itt a videó a Csujó című számról, amely gúnyt űz a magyarság zenei tradícióiból, mellesleg Cseh Tamás életművét nézve is méltatlan. 

Mutatjuk:

Tegyük hozzá: az ennyire

sekélyes, gyűlöletre apelláló, tisztán aktuálpolitikai üzenetet és semmi mást hordozó zene

még napjaink átpolitizált hőbörgésében is egyedülálló. Az, hogy a Csujó című valamiben még

Karácsony Gergelynek is név szerint tövig benyalnak

és a védik a védhetetlent – a fővárosi mocskot és a káoszt –, csak a hab a tortán. 

 

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kbs-real
2024. augusztus 26. 15:53
Belga utánérzés ez, annak is gyenge.
atti64
2024. augusztus 26. 15:52
EZEK ETTÖL A PATKÁNY KARÁCSONYTOL EL VANNAK ÁJULVA???????????????????????,,HOGY A TIFUSZ TAKARITSON EL ÖRÖKRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tier31750
2024. augusztus 26. 15:46
A zsák megtalálta a foltjàt.
zakar zoltán béla
2024. augusztus 26. 14:55
A szart ne nevezzük zenének.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!