Most már mindent láttunk BMW-sektől: íme egy, aki gyalogosnak képzelte magát (Videó)

2024. augusztus 18. 16:44

Közút helyett zebra? A BMW-s nem ijedt meg ettől sem!

2024. augusztus 18. 16:44
null

Nyitókép: Budapesti Autósok képernyőfotó

Egészen elképesztő felvételt közölt a Budapesti Autósok közössége. Egy olvasójuk fedélzeti kamerája rögzítette az esetet a 6-os úton, a Növény utcai kereszteződésnél. A felvételen azt látni, hogy 

a BMW-s sofőr egész egyszerűen úgy döntött, hogy ő most gyalogos lesz, így ennek megfelelően lazán áthajtott a zebrán. Ráadásul még csak a zöld jelzést se várta meg.

Íme:

 

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
20230620
2024. augusztus 19. 12:07
Eddig is sejtettem, hogy a bmw vásárlás előfeltétele a 0 IQ. Most már bíztosan így van.
GrumpyGerald
2024. augusztus 18. 21:25 Szerkesztve
Na várjatok. Az új KRESZ szerint a gyalogkombájnt már csak az átkelési szándék esetén is satufék segítségével át kell engedni a zebrán. Lehet ez a BajoMVan-os már ismeri a majd néhány hónappal későbbi update verziót, amiben túl azon, hogy "Ha szándékában áll átkelni" az is benne lesz, hogy "Ha gyalogosnak képzeli magát", akkor az úton közlekedő járműnek KÖTELEZŐ megállnia elsőbbséget adni...!
atti64
2024. augusztus 18. 20:33
A PATKÁNYTOL ÖRÖKRE ELVENNÉM A JOGSIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!TAKARODJ BAZD MEG ÉLETED VÉGÉIG GYALOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rizotto
2024. augusztus 18. 19:06
"BMW-s sofőr egész egyszerűen úgy döntött, hogy ő most gyalogos lesz" Csak ugyanazt tette amit kerékpárosként szokott. A megszokás hatalma. A sötét prolihergeléshez meg jól jön a BMW. Gratulálok a Mandinernek a van mindig lejjebb tendencia újabb epizódjához. Budapesti Autósokat meg elvből nem nézek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!