Megint itt a Tranzit, a baloldal nemet mondott a vitákra

2024. augusztus 14. 11:47

Újra megrendezik augusztus végén a jobboldali szabadegyetem Tranzit fesztivált, melyre idén hiába invitálták a baloldali pártok politikusait.

2024. augusztus 14. 11:47
Tranzit

Fotó: Tranzit

Csaknem száz előadóval és több ezer résztvevővel rendezik meg a tihanyi Tranzit fesztivált, Magyarország legnagyobb közéleti találkozóját augusztus 22. és 25. között – közölte a szervező Kommentár Alapítvány.

Mint írják,

az immár hetedik alkalommal szervezett eseményen minden meghatározó jobboldali, szuverenista közösség képviselteti magát.

A tájékoztatás szerint Tihanyban minden olyan téma asztalra kerül, ami hozzásegítheti Magyarországot ahhoz, hogy a napjainkban zajló világrendszerváltás nyertese lehessen. Így szó lesz civilizációs kihívásokról, szuverenitásról, gazdasági kérdésekről és az európai együttműködés állapotáról is.

Hangsúlyozták:

a Tranzit fesztivál mindig az érdemi viták otthona volt, és ez idén sem lesz másképp.

A korábbi évek gyakorlatától eltérően azonban most nem döntéshozók fognak vitázni, mert az ellenzéki pártok nem vállalták a vitát.

Nemet mondott a felkérésre a DK, a Momentum, a Párbeszéd–Zöldek és a Tisza Párt több politikusa is – közölték a szervezők.

Az összegzés szerint a viták mellett előadást tart többek között Bóka János, Hankó Balázs, Lázár János, Nagy István, Rogán Antal, Szijjártó Péter és Tuzson Bence miniszter is. A viták és a délelőtti előadások élőben követhetők lesznek a Tranzit Facebook-oldalán – tartalmazza a közlemény.

Kiemelt médiapartnerként a Mandiner folyamatosan tudósít majd a legizgalmasabb programokról!

 

Összesen 171 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dorset Naga
2024. augusztus 22. 13:24
Tavaly is leszerepelt mind. Persze, hogy nem vállalják.
bosswell
2024. augusztus 14. 20:47
MP vitázna, csak nem engedik neki.
isler111
2024. augusztus 14. 18:29
A szarházi baloldaliak mint például M.P-is miért nem mer vitázni? EGyik görény sem fogadta el a meghívást. Magyar Petya még soha senkivel nem mert igazán vitázni. Facebookon hülyíti a gyagyás szekta híveit. Vitázni nem mer!!!
gyaloggos
2024. augusztus 14. 16:50
OSZT lehet majd ORBÁN VIKTORT a MENNYEKBE repíteni a TRANZITON! AZT a CSODÁLATOS, a FÖLDKEREKSÉG LEGTISZTÁBBAN látó politikusát, A ZSENIÁLIS ÁLLAMFÉRFIT, aki MAGYARORSZÁGOT az EU aljára süllyesztette!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!