Már a tengerpartról osztott ki mindenkit alaposan a volt főpolgármester: itt van Demszky Gábor interjúja

2024. augusztus 09. 06:34

A tengerpartozás közben még gyorsan beleszállt mindenkibe a volt főpolgármester.

2024. augusztus 09. 06:34
null

Nyitókép: Demszky Gábor élvezi az emigrációt
Forrás: Demszky Gábor Facebook-oldala

Demszky Gábor bejelentette: elbúcsúzik Budapesttől, s a horvát tengerparton, Isztrián található házába költözik – a „jobb világgal” járó emigráció után még adott egy interjút a Népszavának, amelyben mindenkit alaposan kiosztott. 

A kiosztások előtt még leszögezte, hogy „ha Donáth Annát elítélik, akkor nemzeti hős lesz” – ugyanis csoportosan elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak miatt idézte be az ügyészség Donáth Annát. A volt főpolgármester szerint ezzel az üggyel Donáth „valaki lenne. Sőt, egyszerűen lenne. Az ellenzék ma nincs.”

Karácsony Gergely kapcsán kifejtette, hogy „győzelme, valójában vereség”, hiszen „aki az ő ismertségével és pozíciójából nem nyer nagyon, az valamit rosszul csinált”. A volt főpolgármester szerint a jelenlegi főpolgármesternek „tényezővé kellene válni. Ehhez persze meg kellene tanulni angolul”.

Magyar az első pillanattól felismerte ennek a jelentőségét. A nemzetközi politikai színtér nagyon várta már Orbán riválisát, akit támogathatnának.

2002-ben Budapest buktatta meg az első Orbán-kormányt. Ezt kellene most is. De ez nem jön magától” – fejtegette, majd megjegyezte, ha Magyar Péter és Karácsony Gergely nem fog össze, „akkor mind a ketten megbuknak”.

Vitézy Dávid pedig „egy előrehozott választáson se győzne”, hiszen „ő egy olyan gyerekkori villanyvonatos, akiből közlekedési szakértő lett, de nem ért máshoz”.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 419 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akiaki
2024. augusztus 15. 18:49
demszky! jártál bécsbe bulizni, mikor másnak nem lehetett?
Krupp Skya
2024. augusztus 14. 17:13
Gabi bácsi húzzál már el az ÁVH-s tetves kurva édesanyádban! Ahogy egykori művelődés ügyi miniszteretek Heil Hiller használta a ba, be, ban, ben ragot.
coyote-0
2024. augusztus 13. 13:23
Vitézy Dávid pedig „egy előrehozott választáson se győzne”, hiszen „ő egy olyan gyerekkori villanyvonatos, akiből közlekedési szakértő lett, de nem ért máshoz”. Mert Demszki mihez ért? A szófosáson kívül?
bagira002
2024. augusztus 12. 02:22
Nasi12 2024. augusztus 11. 13:17 • Szerkesztve 167 milliárd hiány lóláb kilóg tenger a partjára kimosta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!