Kórházba került Pankotai Lili – meg kellett műteni

2024. augusztus 30. 14:19

„Szegényebb lettem egy szervvel, gazdagabb négy lyukkal a hasamon” – írta az aktivista.

2024. augusztus 30. 14:19

Nyitókép: Facebook

„Vigyázzatok rám, hogy vigyázhassak rátok!” – kezdte bejegyzését Pankotai Lili, amelyben arról ír, hogy kórházba került. A diáklány közölte: sikeres műtéten esett át és hálás az orvosoknak.

„Köszönöm a rengeteg halálomat kívánó üzenetet is, amelyek nagyon szép kórképet adnak a mai magyar társadalomról, amivel mindig jó tisztában lenni, hogy lássuk, mennyi dolgunk is van még” – írja posztjában. Az aktivista részletes beszámolót és véleményt fog írni a kórházban szerzett tapasztalatairól.

„Szegényebb lettem egy szervvel, gazdagabb négy lyukkal a hasamon,

így megfogyva bár, de törve nem, megyek tovább, és készülök a szeptember 20-i budapesti demonstrációra, ami 17:00-tól fog kezdődni a Blaha Lujza téren, ahol beszédet fogok mondani, és ahol velem is találkozhattok majd

– zárta bejegyzését Pankotai.

 

 

 

Összesen 281 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2024. szeptember 08. 20:20
Az ÁVH is egy szerv volt, kivették belőle?
Reszelő Aladár
2024. szeptember 02. 13:16
Tehát az összeomlott egészségügy kormányhű ügynökeit sikerült megtéveszteni ls Lilit megmentették. Ebből is következik, hogy mennyire követelni kell a VIP ellátást, ha valaki nem akar meghalni.
Palatin
2024. szeptember 01. 17:47
Lilinek Magyar Péter elintézte a vakbélmütétet. Még rágondolni is rossz, mi történt volna volna ezzel az ellenzéki trágárnyikkal, ha Péterünk nem áll a sarkára, nem intézi le, hogy az ország egyetlen kórházának egyetlen orvosa összeszedje magát, és tegye a dolgát. Elvégre egy "ellenzéki csúcspolitikusról" van szó. Bruhahaha....
Palatin
2024. szeptember 01. 17:25
Pankotai Lili az ellenzék állapotát is szimbolizálja. Lehet, hogy Magyar Péternek megtetszik a csaj? Ami azt illeti kb. azonos szellemi szinten totyorognak, lenne értelme az összezuttyanásnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!