Késes fenyegetés, TEK-es beavatkozás Fertőszentmiklóson: kiabáló férfi tartotta rettegésben a környéket

2024. augusztus 26. 22:42

A férfi nem volt hajlandó együttműködni a helyszínre kiérkező rendőrökkel, így a TEK-re volt szükség.

2024. augusztus 26. 22:42
null

Nyitókép: Képernyőkép / Blikk.hu

Hétfő délben bejelentést kapott a rendőrség, hogy Fertőszentmiklóson egy 42 éves férfi zavartan viselkedik: kiabálva zaklatja az utcán a környék lakóit. A helyzet kezelése érdekében a rendőrség és a mentőszolgálat munkatársai is a helyszínre érkeztek, ám a férfi agresszívan reagált, és késsel fenyegette meg őket – adta hírül a Blikk

A férfi nem volt hajlandó együttműködni a helyszínre kiérkező rendőrökkel, így végül a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységére volt szükség a helyzet megfékezéséhez.

A hatóságok biztonságos intézkedéseket követően átadták a férfit a mentősöknek, akik azonnal kórházba szállították. Az esetről a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság adott tájékoztatást a kisalfold.hu-n keresztül.

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
salmonella
2024. augusztus 27. 06:13
A ptk.-ban kötelezően előírnám meghatározott méretű kés közterületen való viselését mindenki számára. Így egyenlőek a feltételek.
ihavrilla
2024. augusztus 27. 06:12
Az un. tudatmódosító szer van a háttérben minden oilyen esetben.
altercat1
2024. augusztus 27. 00:20
Kissé meg is kell taposni az ilyen elvetemült szarházit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!