„Jézus színész volt, nem ő halt meg” – Hujber Ferenc most azt mondja, csak játszotta az őrültet (VIDEÓ)

2024. augusztus 13. 08:00

A közönség elhitte a színésznek, hogy valóban őrült, szerinte ezért terjedtek el róla azok a hírek, hogy nem veti meg a drogokat.

2024. augusztus 13. 08:00

Nyitókép: Képernyőfotó/YouTube

Hujber Ferenc tiszta vizet öntött a pohárba, és elmondta, hogy egyetlenegyszer sem adott beállva interjút, az őrültet pedig direkt játszotta korábban, amit a közönség is elhitt, emiatt kezdtek terjedni azok a hírek, amelyek szerint nem veti meg a drogokat. A Valami Amerikából megismert, de az elmúlt években tett kijelentései által botrányhősként elkönyvelt színész erről a Hevesi Tamás Podcast című műsorban beszélt – írja az Index.

A színész éppen ezért költözött külföldre, azonban a Nyerő páros forgatását követően végül hazaköltözött Magyarországra. Hujber Ferenc elárulta, hogy az 50. születésnapjához közeledve számot vetett az életéről, és most már élvezni szeretne minden pillanatot, hiszen legyőzte a démonjait. A színész arról is beszámolt, hogy 

kifakadt, amikor valaki egyszer azt mondta neki: ha elvállal egy szerepet, akár lehet olyan nagy színész is, mint Nagy Ervin, akinél magát mindenképpen jobb színésznek tartja.

Szerinte csak a rengeteg kávé, kóla és energiaital miatt feltételezték azt róla sokan, hogy drogozott. Hujber Ferenc azt is elárulta, hogy a rengeteg kávé és energiaital ugyanakkor nem tett jót a szívének.

„Én azóta is gyógyszert szedek a szívemre, elrosszalkodtam a szívemet. Kell rá gyógyszert szedni, de hál’ istennek, kordában lehet tartani.” 

Viszont, ami a színésznek a legfontosabb: az agyam olyan a mai napig, mint a légypapír. Bármit megtanulok. Nekem ez volt az első próbatétel, hogy a hét év fű után tudok-e jól tanulni 

– vallott a színész. Hozzátette: „Iszonyatosan bírom a tempót, mai napig 40-50 fokos színpadon megcsinálom a Funny Money-t. Az százhúsz oldal szöveg, aminek csupán tíz oldalában nem vagyok benne. Gyakorlatilag három órát vagyok színpadon.”

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2024. augusztus 13. 10:34
Bunkó fasz.
lististerc
2024. augusztus 13. 09:50
A pénz sok mindenre ráveszi az embert, főleg amit a menedzsere javasol.
zakar zoltán béla
2024. augusztus 13. 08:56
hehehehehehe...
Kovács József
2024. augusztus 13. 08:54
"Hujber Ferenc most azt mondja, csak játszotta az őrültet" - inkább az lehet, hogy most megpróbálja eljátszani a normálist.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!