Itt az újabb ravasz trükk: Gyurcsány kemény balegyenest vitt be Magyar Péternek

2024. augusztus 13. 09:39

Ha úgy tetszik, csak árnyékboksz, amit látunk. Az igazi pofonok még váratnak magukra.

2024. augusztus 13. 09:39
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Facebook

„A valóságban már újabb mérföldkőhöz ért Magyar Péter és Gyurcsány Ferenc Fidesz-ellenes nagykoalíciója. Magyar Péter Karácsony Gergely és Vitézy Dávid után Kovács Gergellyel, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnökével is egyeztetett. Budapest baloldali főpolgármestere korábban többször nyilatkozott arról, hogy októbertől egy DK–MSZP–Párbeszéd–Tisza Párt–Kutyapárt együttműködést lát maga előtt. 

Mint azt korábban megírtuk, a baloldali nagykoalíció tervét alátámasztja a korábbi főpolgármester, Demszky Gábor napokban tett kijelentése is, aki azt állította, Karácsony Gergely győzelme valójában vereség, és amennyiben Magyar Péter nem fog össze vele, mind a ketten megbuknak. 

Demszky emellett kiemelte azt is, hogy véleménye szerint a nemzetközi politikai közeg alig várta, hogy támogathassa Magyart, így nincs is más hátra, mint összefogni vele a Fidesz leváltása érdekében.

Ebből is látszik, hogy Gyurcsány morcos kijelentése Magyar Péterre nem több, mint színjáték, ha úgy tetszik, csak árnyékboksz, amit látunk. Az igazi pofonok még váratnak magukra.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EX_Terminator
2024. augusztus 15. 00:33
Én meg ferencet, és őszintén kívánom hogy bárcsak ne,
Kristály
2024. augusztus 14. 18:15 Szerkesztve
Dk Mszp Párbeszéd 8.5% ez ossztjuk 3 = 2.83% darabonként
szedap-2
2024. augusztus 14. 11:33
cseppcsányi! kizúgptt a a zód banda, hol a cikked?
Akitlosz
2024. augusztus 13. 17:29
Csépányi Balázs HAZUDIK.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!