Imádja Budapestet – nem tud betelni a magyar fővárossal a hollywoodi sztár

2024. augusztus 19. 11:59

Alison Brie a bazilikát, a Láchidat és a Halászbástyát is megnézte, közösen söröztek egyet, végül pedig egy utcai hegedűs játékára perdült táncra.

2024. augusztus 19. 11:59
null

Nyitókép: Instagram

Budapesti fotóválogatást osztott meg Instagram-oldalán Alison Brie színésznő. A Saturday Night Live sztárja férjével, Dave Francóval élvezi a magyar főváros szépségeit, aki a Szemfényvesztők 3. forgatása miatt érkezett hazánkba, írja az Index.

A színész a fotók alapján a bazilikát, a Láchidat és a Halászbástyát is megnézte, közösen söröztek egyet, végül pedig egy utcai hegedűs játékára perdült táncra.

„Az egyik legjobb nap!” – tette egyértelművé Brie, hogy mit is gondol a  magyar fővárosról.

 

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. augusztus 19. 16:58 Szerkesztve
Én igazán örülök. De még jobban örülnék, ha nem írnánk ilyen faszságokat: "A színész a fotók alapján a bazilikát, a Láchidat és a Halászbástyát is megnézte, közösen söröztek egyet, végül pedig egy utcai hegedűs játékára perdült táncra "
B_kanya
2024. augusztus 19. 16:50
gilou-au-clavier 2024. augusztus 19. 14:23 "Ahogy a tetvedék moszkovita fideszmagyarok alakítják a szerencsétlen, benyomorodott országocska sorsát, úgy idővel lehet belőle még Új-Bukarest is." A megszállt bucuresti felkerült az orosz atomcélpont-listára. Ez van, pötibozgor, most nem tudtok átállni.
csapláros
2024. augusztus 19. 14:43
gilou-au-clavier 2024. augusztus 19. 14:23 ..."Ahogy a tetvedék moszkovita fideszmagyarok alakítják a szerencsétlen, benyomorodott országocska sorsát, úgy idővel lehet belőle még Új-Bukarest is. A kiscsaj akkor is ugrálni fog, már amennyiben a romok között lesz még valami instázásra való."... HAHÓ ÖCSI ! Amíg NEMCSAK a letetvedék moszkovita fideszmagyarokozottak alakítják az általad szerencsétlen, benyomorodott országocskának minősített hazánk sorsát, de a közmunkával ráncba szedett cigánysággal együtt mindazon magyarok, akiknek ez a HAZÁJA, cserébe a növekvő háztartási vagyonokért és a növekvő jólétért, amelynek a Nyugat éppen most hág a nyakára, addig nix beszarren. Te csak törődj a magad BUKARESTJÉVEL HÚGYAGYÚ szőrös talpú magyar gyűlölő bozgor buzi !
gilou-au-clavier
2024. augusztus 19. 14:23
Ahogy a tetvedék moszkovita fideszmagyarok alakítják a szerencsétlen, benyomorodott országocska sorsát, úgy idővel lehet belőle még Új-Bukarest is. A kiscsaj akkor is ugrálni fog, már amennyiben a romok között lesz még valami instázásra való.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!