Három kínzó kérdés, amit az ATV elfelejtett megkérdezni Magyar Pétertől!

2024. augusztus 15. 11:48

A nyár eleji botrányos kivonulása után visszatért az ATV-be Magyar Péter, majd minden ellenállás nélkül saját kampányműsorává változtatta az Egyenes Beszédet.

2024. augusztus 15. 11:48
Magyar Péter, diszkóbotrány

A nyitóképen: Magyar Péter, ahogy kidobják a buliból. Fotó: képernyőkép

Mint arról beszámoltunk, a nyár eleji botrányos kivonulása után visszatért az ATV-be Magyar Péter. A politikus minden ellenállás nélkül saját kampányműsorává változtatta az Egyenes Beszédet – pedig nemrég még felháborodottan rohant ki annak stúdiójából.

Ezt is ajánljuk a témában

A Tisza Párt elnökével szemben ezúttal nem Rónai Egon, hanem Szöllősi Györgyi ült, aki engedte Magyarnak, hogy az országot megváltó ígéreteit mantrázza. Hont András, liberális véleményvezér hamar helyre is tette.

Az ATV bizonyára azt akarta elérni, hogy Magyar Péter ismét járjon hozzájuk, ezért nem érdeklődtek a Tisza elnöke körül kirobbant botrányokról. Ez lehet az oka, hogy nem kérdezték meg a VIP-partizásról, vagy arról az estéről, amikor ki kellett vezetni egy budapesti szórakozóhelyről a viselkedése miatt; arról sem faggatták, hogy ugyanazon az estén a Dunába hajította valaki telefonját, amiből aztán rendőrségi ügy is lett.

Ezt is ajánljuk a témában

Íme, három kínzó kérdés, amit az ATV elfelejtett megkérdezni Magyar Pétertől:

Ellopta-e az Ötkertben a telefont a tulajdonosától?

Bedobta-e a Dunába?

Lemond-e a mentelmi jogáról, ha eljárás indul ellene lopás miatt?

Összességében elmondható, továbbra sincsenek összhangban a szavak és a tettek Magyar Péter kommunikációjában. Hiába ígérte azt a kampányában a politikus, hogy napi 24 órában az emberekért fog dolgozni, azt látjuk, hogy fesztiválról fesztiválra jár. Erről korábban itt írtunk!

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 270 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
FeketeFehér
2024. augusztus 15. 18:10
Háromezer kínzó kérdés, amit az MTVA elfelejtett megkérdezni Orbán Viktortól. :))))
somatic335 - Legyetek bátorak
2024. augusztus 15. 17:51
Hajrá! Hivjátok meg a köztévébe akkor! Ja igen ahhoz már nincs merszük...
dirkie
2024. augusztus 15. 17:46
Kérdés 0.1 : Ellopta-e a telefont és , ha nem miért dobta a Dunába ?
Mich99
2024. augusztus 15. 16:08
A Moslék legnagyobb ereje Patkány Peti táborra. És az ATV a Moslékból él, ezért feküdtek le Petinek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!