Egy Skoda és egy kamion között ment a leszorítósdi a 2-es főúton (videó)

2024. augusztus 19. 11:38

Szerencsére nem történt baleset.

2024. augusztus 19. 11:38
null

Nyitókép: X

Csütörtökön a 2-es főúton egy fedélzeti kamera rögzítette, hogy egy kanyarodósávon egyenesen áthajtó kamion sofőrje majdnem összeütközött az előtte balról, egy földútról kikanyarodó Skodával. 

A Budapesti Autósok által publikált felvételen az is látható, hogy a fát szállító kamion sofőrje átvág egy balra kanyarodó sávon, majd leszorítja a külső sávba az elé kikanyarodó Skodát.

„A videón látható kamionsofőr többszöri szabálysértést követett el azzal, hogy nem sorolt vissza a sávba, valamint a balra kanyarodó sávból is egyenesen ment, ezzel veszélyeztetve azt a sofőrt, aki éppen balról kanyarodott ki” − írta a felvételt beküldő autós.

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Beszélgető
2024. augusztus 19. 12:53
A faszállító keményen nyomta… Legközelebb megöl valakit.
kislaci-2
2024. augusztus 19. 12:14
meno csavo jo vezet soktrotyosmeg oszeszarta magat
nakatomi
2024. augusztus 19. 12:04
"A médiamunkás megnézte a videót, amiről a "cikket" írta?" A válasz az, hogy nyilvánvalóan nem. Az eredeti hírben "rönkszállító" szerepelt. A médiamunkás ebből azt a követekeztetést vonta le, hogy a teherautó fát szállított. Honnan is tudhatta volna, hogy a rönkszállító éppen rakomány nélkül haladt? Ha máshonnan nem akkor a mellékelt videóból, amit ő nagyvonalúan nem nézett meg, ámde írt róla egy cikket.
Ad majorem Dei gloriam
2024. augusztus 19. 11:44
A médiamunkás megnézte a videót, amiről a "cikket" írta?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!