Deutsch Tamás sem maradt szó nélkül a BME óvszerkitiltása kapcsán

2024. augusztus 16. 17:02

„Régen minden jobb volt!”

2024. augusztus 16. 17:02

Nyitókép: Deutsch Tamás Facebook-oldala

A Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kara betiltotta az óvszer használatot a gólyatáborban. A kar azzal indokolta a döntését, hogy reményeik szerint így visszatartják a fiatalokat a szexuális kontaktustól – és így a nemi betegségektől – a tábor idején. 

A szervezők egy nappal ezelőtt tették közzé a frissen felvett egyetemisták számára a tábor szabályzatát a Facebook-oldalukon

A listában azokat a dolgokat sorolták fel, amiket nem vihetnek be a hallgatók a tábor területére: többek között romlandó ételt, biztonsági borotvát, valamint a gumi óvszert.

Deutsch Tamás a Fidesz EP képviselője is reagált az esetre.

Ezt is ajánljuk a témában

A politikus azt írta, hogy 

„Az óvszer kitiltásával szeretnék megakadályozni a hallgatók közötti szexet a BME gólyatáborában” Régen minden jobb volt!

 

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kir2vik
2024. augusztus 18. 09:52
Sokkal egyszerűbb lenne nem csinálni gólyatábort.
Spiritmonger
2024. augusztus 17. 16:17
Mindenképpen nyilvánosságra kell hozni annak a frájernek a nevét, aki ezt kitalálta, és azoknak a nevét is, akik megszavazták/jóváhagyták.
Spiritmonger
2024. augusztus 17. 16:14
Itt mindenki hülye? Itt? Mindenki.
Héja
2024. augusztus 17. 14:41
Óvszer? Mint zokni a gőzfürdőben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!