Baleset történhetett a Nemzeti Színház vidéki szereplését megelőzően

2024. augusztus 13. 18:58

Szemtanúk elmondása szerint egy több száz kilós vascső eshetett egy munkás lábára.

2024. augusztus 13. 18:58
null

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

A Magyar Narancs szemtanúk beszámolója és az OMSZ tájékoztatója alapján arról írt, hogy baleset történt hétfőn délelőtt Gyulán, az Erkel Ferenc Művelődési Ház parkolójában. Helyi források beszámolója szerint 9 óra körül zajos kiabálás zavarta meg a város nyugalmát, majd röviddel ezután egy mentőautó érkezett a helyszínre. A parkolót lezárták, hogy a mentősök szakszerűen elláthassák és szállítható állapotba hozhassák a sérült személyt.

A parkolóban a Nemzeti Színház feliratú járművei, köztük kisebb és nagyobb teherautók, valamint mikrobuszok álltak, amelyek Budapestről érkeztek. A színház társulata az Erkel Ferenc Művelődési Házban készült bemutatni Örkény István Macskajáték című művét a Gyulai Várszínház nyári programsorozata keretében. A baleset valószínűleg a díszletek kirakodása közben történt.

Szemtanúk elmondása szerint egy több száz kilós vascső eshetett egy munkás lábára, ami súlyos sérülést okozott. Az egyik szemtanú azt állította, hogy a sérült férfi eszméletlen állapotban volt, amikor a mentőbe helyezték. 

A parkolót legalább fél órára lezárták, így sem be-, sem kihajtani nem lehetett, amíg a mentők el nem hagyták a helyszínt.

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2024. augusztus 17. 16:21
Színházi muki volt,azaz részeg?
llnnhegyi
2024. augusztus 17. 16:20
Kiképzetlen rakodó munkást, irányítót alkalmaznia tilos! A gépkocsivezető a parancsnok!! Felelős!
bagoly-29
2024. augusztus 14. 17:06
Más szinházaknál biztos, soha sem történik semmiféle baleset a diszletezésnél! A kurva anyátokat, hírszerkesztők!
nemecsek-3
2024. augusztus 14. 00:02
Mandinernél megint bűzlik valami. Nem lehet esetleg, hogy megint IQ probléma és hoppá ma még nem volt döbbenetes semmi. Több száz darab kilós cső..,.hmmm, de ha többszáz akkor az minimum kétszáz. 25cm átmérőjű, 6,5mm falvastagsággal 6m azkb 200kg . Mire is használnak díszletben ilyen csövet amitől a díszletmunkás elájul ha a lábára esik?? Elmentek a fenébe a hazudozásaitokkal
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!