Az újabb M1-es szereplésem óta megint nem kell járnom fellépni narancsos városokba

2024. augusztus 21. 18:29

Az nagyjából nyílt titok, hogyha megnyilvánulsz a Fidesszel szemben, netán még szerepet is vállalsz ellenük a politikában, akkugyár ügyben, akkor neked kb. kuka.

2024. augusztus 21. 18:29
Tóth Imre
Tóth Imre
Facebook

Nyitókép: Tóth Imre Bruti Facebook-oldala

„Az idei év is érdekesen alakult számomra. Egyrészről túl vagyok rengeteg fellépésen, egy választáson és egy »remek« EP vitán (ami miatt megint bekövettetek vagy 30 ezren), másrészről viszont az újabb M1-es szereplésem óta megint nem kell járnom fellépni narancsos városokba, falvakba. Ide tartozik természetesen saját szülővárosom, Debrecen is.

Az nagyjából nyílt titok, hogyha megnyilvánulsz a Fidesszel szemben, netán még szerepet is vállalsz ellenük a politikában, akkugyár ügyben, akkor neked kb. kuka. Rengeteg fellépést, a megélhetésedet bukod el a nézeteid miatt. Tök szerencse, hogy van az országban pár ember, aki segít ilyen helyzetekben is. Ezek az emberek közé tartozik Hódmezővásárhely újraválasztott polgármestere Márki-Zay Péter, aki így vagy úgy, de értesült ezekről a gondjaimról és rámcsörgöt, hogy meghívjon a városába fellépni a borfesztiválra.

Bár előtte csak futólag találkoztunk az EP vitán és sok dologról biztosan nem gondolkodunk egyformán, de szó nélkül segítő kezet nyújtott, ami tényleg nagyon jól esett. És higgyetek nekem, tényleg nem a pénz a lényeg, hanem a támogatás. Ő már tudja, milyen az, amikor valakit megtapos a hatalom, sőt a saját szövetségesei is, de nem tudták kiölni belőle az emberséget. Péterrel, barátaival, random vásárhelyi emberekkel átbeszélgettünk, átröhögtünk egy nyári éjszakát, kóstoltunk finom borokat és imádtuk minden percét. Köszi Péter!

Ui: Még azon is elgondolkodtunk a párommal, ha Lázár János olcsón megszámítaná az ottani házát és elköltözne valamelyik összelopott milliárdos kastélyába, akkor simán odaköltöznénk valami fasza kínai hitelből”.

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
laszlo 964
2024. augusztus 23. 18:18
Az a baj magával Tóth úr , hogy tehetségtelen ! Számos hasonszőrű társával nem a tehetségéből, hanem a politikai állásfoglalásából szándékozik megélni !
diodoro3
2024. augusztus 23. 12:50
Nem csak a narancsoa városok, de dk-s; momentumos, jobbikos városok sem hívják Itt van pl Budapest itt miért nem?
Ben Jeremiah
2024. augusztus 23. 09:04
"hogyha megnyilvánulsz a Fidesszel szemben, netán még szerepet is vállalsz ellenük a politikában, akkugyár ügyben, akkor neked kb. kuka." Hát, ha valaki fikáz valakit, akkor miért is csodálkozik, hogy az a valaki nem hívja meg? 1. alapvető emberi dolog, hogy nem hívok olyan vendéget, aki engem mocskol. 2. alapvető üzleti dolog, hogy nem hívok olyan vendéget fellépni, akire nincs kereslet.
Karbantartó9
2024. augusztus 22. 20:57 Szerkesztve
Az a helyzet - vagyis a tények -, hogy Bruti estre senki nem megy abba a Dumaszínházba, aminek vezetője az a Litkai Gergely, aki menni sem tud egy kis fideszezés, orbánozás nélkül, aki kivetítőkkel felszerelt esteket tart az akkumulátorgyárak, stadionok ellen. Vagyis Bruti olyan ócska, nulla minőségű humornak nem nevezhető lószart ad, amire senki nem kíváncsi! Mit tesz ilyenkor az egyszeri komcsi/buzi/cigány/néger/libbant? Elkezd sipákolni, hogy őt elnyomják, segítség, elnyomják! Csakis azért nem hívják sehova, mert bár ő minőségileg nagggyon szuper, de sajnos politikai okoból száműzték. Hát Bruti, nem! Egyszerűen szar humortalan alak vagy! Ezért nem hívnak. Sajnos már Aranyosi is ilyen, humor helyett szar-szar-fos-fos-bazmeg-faszom és ennyi. Már alig van normális humorista, olyan mint Hadházy. Na arra nem is lehet jegyet kapni 6 hónappal előre. Mert az minőség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!