Az olyan újságíró untat a legjobban, aki csakis negatív jelenségekről ír

2024. augusztus 12. 08:39

Holnap vége a világnak, eltűnik a magyarság, felszámolják az életformánkat, úgyis kikapunk a meccs végén.

2024. augusztus 12. 08:39
Szentesi Zöldi László
Szentesi Zöldi László
Facebook

Nyitókép: MTI/KOVÁCS ATTILA

„Olvasóként az olyan újságíró vagy amatőr szerző untat a legjobban, aki csakis negatív jelenségekről ír. Értve ezalatt, hogy holnap vége a világnak, eltűnik a magyarság, felszámolják az életformánkat, leradírozzák a nemzeti erőket, valamint úgyis kikapunk a meccs végén, nem lehet normális magánéletünk, minden rossz, gyengék vagyunk, összeszövetkeztek ellenünk.

Én már tizennyolc évesen is untam az önsorsrontást. Hiszen az életünk csodálatos, felsorolhatatlanul sok szép emlékkel, felfedezéssel, kalanddal, megnyugvással, titokkal, őszinte pillanattal. Nyilván akadnak az ember életében rosszabb időszakok, de minél inkább eltelnek az évek, annál kevésbé érdekel az acsargás, a bosszú. Az utóbbi években igyekszem tudatosan így gondolkodni, szeretnék végleg felülkerekedni a magyar búslakodáson. Soha nem szerettem ugyanis a közös jajongást. Igyekszem viccesen vagy biztató szavakkal írni, amikor csak lehet, kívül a politikán, mert sokkal érdekesebbek az emberi történetek, a kultúra néhány morzsája, bármi, ami miatt nem vágjuk fel az ereinket.

Érdemes végiggondolni, megfigyelni, hogy a környezetedben akadnak-e olyanok, akiknek szó szerint életformájuk a nagyipari siránkozás, majd azt is kérdezd meg magadtól, jól érzed-e magad velük, kéz a kézben az állandósult reménytelenségben. Szerintem ne olvass, ne beszélgess, ne gondolkodj ilyesmiről. Minden pillanat, amit a veszteségek birodalmában töltesz, haszontalan. Mással kell foglalkozni....”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gekk
2024. augusztus 14. 06:54
Ződit kerüli a fajtája. Miért?
auditorium
2024. augusztus 13. 18:19
Sokan azért nem vesznek ellenzéki lapokat, mert hangvétele gyűlölködő, a "magyarok igy megy úgy", akikkel az ottani újságirók vagy inkább Mediaworkerek NEM vállalnak közösséget. Ez pedig hungarikum, más népeknél ezt nem lehet tapasztalni, mert az ott élő bármilyen kisebbség is igyekszik azonosulni azzal a néppel, amellyel együtt él, az állam kitanittatta és elit pozicióban tevékenykedik. Csak rosszat irnak mindenről. Ha az illető iró, rendező, énekes, tudós, képzőművész stb. és nem az ő kutyájuk, akkor véleményükkel megsemmisitik. Sokan NEM a szegénység miatt hagyták el Mo-t, hanem mert NEM hagyták bizonyos körök érvényesülni, akkor sem ha tehetséges volt. Hány zongorista, karmester, rendező, iró, tud.kutató kapott ictust, idegösszeroppanást vagy elmenekült külföldre, ahol nagyobb megbecsülést kapott. Miért vannak un. "rehabilitált" irók Mo-n, akiknek a nevét ki sem lehetett ejteni fél évszázadig ? Ugyanakkor olvashatatlan műveket forditanak le reklámozva.
gekk
2024. augusztus 12. 23:47
Ződikém. Akkor ugye csakajót, csakazelőrevivőt, csakaztamita pártunkéskormányunk az emberek orrára köt. Mint a szociban. Mint orbit és apja idejében, mint amikor kádárt szolgálták. Csak kéne az a Petőfi összes neked szoponckám....
..--..
2024. augusztus 12. 15:20
-zsoltkom- "Az olyan újságíró untat a legjobban, aki csakis negatív jelenségekről ír" "Orbán Viktor: A 3 világháború reális veszély ebben a pillanatban" ttps://n9.cl/hk6ed "Ha világháború lesz, akkor atomháború lesz!" ttps://n9.cl/447qf "Szijjártó Péter: A harmadik világháború kitörése közelebb van, mint valaha" ttps://n9.cl/hfee13 "Bayer Zsolt: Itt állunk a III. világháború küszöbén" ttps://n9.cl/h5r1l Ha ilyenekkel motiváljak a Fidesz népet még Jézus is bemenekül a barlangjába. A másik, hogy ezzel az ijesztgetéssel a magyar gazdaságnak is rosszat tesznek... "A háborús veszély mantrázása betehet a magyar gazdaságnak" ttps://n9.cl/bp7tn Zöldi mondja már meg Orbán Viktor amatőr újságírónak, hogy mindenkit untat. És hogy ne fenyegessen a magyarság kiveszésével, ha nem párosodik 2-3 gyerek erejéig a Novák Katalin ígért, akár 40 milliójáért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!