Az elmúlt 14 évben már mindent láttunk, amit a valóságtagadó elemzészet újból és újból valami fenenagy változásként érzékel

2024. augusztus 28. 09:44

Hogy korábban mi lett a vége ugyanannak, amivel kapcsolatban újra és újra megfellebbezhetetlen instrukciókat ordibálnak, azt fedje jótékony homály.

2024. augusztus 28. 09:44
null
Hont András
Hont András
Facebook

Nyitókép: Hont András Facebook-oldala

„Meg még egy csomó minden mást is ordibáltak, de a lényeg, hogy az elmúlt 14 évben már mindent láttunk, amit a valóságtagadó elemzészet újból és újból valami fenenagy változásként érzékel. Hogy korábban mi lett a vége ugyanannak, amivel kapcsolatban újra és újra megfellebbezhetetlen instrukciókat ordibálnak, azt fedje jótékony homály. Végtére is az ordibáláshoz nincs szükség tapasztalatok levonására. A jegyzőkönyv kedvéért azért rögzítsük: a NER fönnállása alatt a Mesterházy-féle MSZP támogatottsága járt a legközelebb a Fideszéhez, és ott volt még egy 20 szézalékos Jobbik és egy 10 százalékos LMP. És annak se volt semmi, de semmi jelentősége.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. augusztus 29. 20:43
Bandi,én a te írásaiddal vagyok így…értelme semmi,de semmi…🤷‍♂️
ben2
2024. augusztus 28. 14:29
Jól látja Hont András, a Tisza tényleg nem több, mint a néhai Együtt és a néhai Jobbik szavazóbázisának összeolvasztására tett halva született kísérlet. Moslék reloaded, amiben megfér a pride-on vonagló belpesti bölcsész a cigányozó, buzizó prolival. Ezt próbálják meg eladni Jakab Péter és Hadházy Ákos ordas demagógiáinak újracsomagolásával és kripto SZDSZ-esek ajánlásával. Magyar Péter csak annyiban meglepő jelenség, hogy senki se gondolta volna, hogy egy NER-ből kiebrudalt pszichopata nyikhaj lesz a befutó Mesterházy, Bajnai, Vona vagy Márky Zay szerepére.
CirmoS
2024. augusztus 28. 13:46
14 év alatt te is nagy utat jártál be... a vöröslő fejjel, kidagadt nyaki erekkel történő Orbánozástól ( 2010 környéke ) eljutottál a normális hangvételű kommunikációig. Ez is valami! Az Orbán gyűlöleted most is meg van, csak a sok 2/3 után már palástolod.
llnnhegyi
2024. augusztus 28. 12:41
Batka a Nepszva átka. Magyar Rácuppanós Péter a TISZA párt őrjöngő elnökének mintájára: .. szaros gatyát hord,a nadrágjában. Később a nadrágja is szaros lesz! ( dr miniszterelnök inog a Fideszen belül,mondja) Isten barmai.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!