A Rónai Egont támadó Vicsek ezúttal Schiffer torkának ugrott, Hont rendet vágott

2024. augusztus 16. 17:02

Forrnak az indulatok.

2024. augusztus 16. 17:02
Öt, ATV, cover. Fotó: YouTube
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Fotó: YouTube/képernyőmentés

„Az egész úgy kezdődött, hogy az ATV bejelentette, megszűnik az Öt című politikai vitaműsora. Az egyik állandó szereplő, Schiffer András éles hangú posztban véleményezte a csatorna döntését:

»[…] Valószínűleg meg kell barátkozzak azzal a gondolattal, hogy amit én gondolok a világról, az országról, arra egyre kevésbé nyílik tér az intézményesített nyilvánosságban. Ez van.«

Ez nagyon nem tetszett Vicsek Ferenc MÚOSZ-alelnöknek, aki arcátlanul nekiment Schiffer Andrásnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Welszibard
2024. augusztus 16. 21:08
Emlékszem a rendszerváltás idejéből erre a Vicsekre. Nagyon jól és megnyerően tudott színészkedni, ö volt maga az européer haladó progresszív, a fene se gondolta okkor, hogy ekkora komcsi lesz belőle. Ugyanezt játszotta az SZDSZ is: bőszen kommunista ellenes dumát nyomtak, aztán alig egy év múlva már meg akarták buktatni Antal Józsefet.
nemugatolmerkapol
2024. augusztus 16. 18:47
A TV már a múlt. Szarul 20. századi őskövület. Nyomuljatok a TikTokon!
google-2
2024. augusztus 16. 18:43
Emlékszem Vicsekre, egy nagyon sunyi, agresszivitását nagyon nehezen leplező kommunista. Még meddig szennyezik az ilyen alakok a környezetet?
ügyvéd
2024. augusztus 16. 18:28
Schiffer óriás ehhez a törpekomcsihoz képest.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!