A propagandista

2024. augusztus 28. 17:37

Magyar Péternek nem azzal van baja, ha valaki propagandista, csak azt nem tudja elviselni, ha valaki nem az ő propagandáját nyomja.

2024. augusztus 28. 17:37
Magyar Péter
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

Nyitókép: Magyar Nemzet/Kurucz Árpád

„A szabad sajtó munkatársait propagandistának nevezni sértés. Azt sugallja a sértegető, hogy az újságírók jelentős többségének nincs önálló gondolata, következésképpen nincsenek releváns kérdései, mindent azok a politikusok adnak a szájába, akik a tenyerükből etetik őt. Ha egy politikus megszabhatja egy újságírónak, hogy miről beszélhet, miről kérdezhet és mi lehet a véleménye a kapott válaszokról, akkor ezzel propagandistát csinál az újságíróból. Az ilyen politikus a saját propagandáját terjeszti a propagandistává züllesztett újságírók által.

A dollárbaloldal idegen érdekeket szolgáló politikusai kormánypárti ellenfeleiket vádolják azzal, hogy nem a valóságot, nem az igazságot, hanem saját propagandájukat terjesztik a propagandistává züllesztett kormánypárti újságírók közreműködésével.

Kollégáimmal karöltve nem győzünk tiltakozni, de ennek ellenére a propagandistázás rutinszerűvé vált a baloldalon.

Ezzel azt is sugallva, hogy igazuk csak nekik lehet, nincs értelme másról beszélni, mint amit ők diktálnak. Ezzel szemben a minap a dollárbaloldalba tökéletesen beintegrálódott Magyar Péter ismételten kegyeskedett befáradni az ATV stúdiójába. Mielőtt azonban kirohanása után a második abúzust elkövette volna a valaha szebb napokat látott szerkesztőség ellen, közösségi oldalán pontokba szedte, miről hajlandó beszélni, miről kell őt kérdezni, és a kérdezőnek mit kell gondolnia az illő módon feltett kérdésekre kapott válaszokról.

Szöllősi Györgyi főszerkesztő-műsorvezető pedig szép sorjában fel is tette a kijelölt kérdéseket.

Közben egy másodpercet sem pocsékolt a műsoridőből arra, hogy megfékezze a politikust saját propagandájának terjesztésében, meg sem próbált gátat szabni annak az aljas szándéknak, amivel Magyar Péter szolgalelkű, alákérdező propagandistává züllesztette őt, az ATV-t pedig az Orbán-fóbiások lakájmédiájává. Az általuk oly bőszen hiányolt sajtószabadság legnagyobb dicsőségére.

Magyar Péternek tehát nem azzal van baja, ha valaki propagandista, csak azt nem tudja elviselni, ha valaki nem az ő propagandáját nyomja.

Sem önmagát, sem Szöllősi Györgyit nem fogja tehát feljelenteni. De ne gondolja senki, hogy ettől igaza van. Hiszen ez az eset is azt bizonyítja, milyen gátlástalanul hazudozik mindenről. Könyörgöm, tartsuk itthon Szörényi Leventét!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kambala2
2024. augusztus 29. 12:46 Szerkesztve
Nagyon időszerű egy Magyar Péter cikk it a Mandineren . Gajdics elvtárs hiánypótló cikke , hiszen csak ma kb 15 cikk jelent meg MP-ről. Természetesen teljesen spontán .
lemez
2024. augusztus 29. 09:43
Nagyon dolgozik a cia.Példa a Balázs sportcipö.Mikor a külügyminiszter bement vásárolni,Balázs még fenyegetéseket kapott.Nem akar politizálni ezért meghivta poloskát.Másnap 150 pár cipőt adott el abból,aminöl a fosos vett.Interjúja látható neten.Ilyen ország ez.
Dorset Naga
2024. augusztus 28. 22:11
Peti csak kinyilatkoztatni szeret, a közbe kérdezést, a spontaneitást nem bírja a korcs agyával.
bagira004
2024. augusztus 28. 21:15
MP demokráciája jog és törvény nélküli.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!