A nyugati balosoknál és progresszív liberálisoknál silányabb hülyéket nehéz lenne elképzelni is

2024. augusztus 08. 13:39

A fasiszta persze fasiszta, annak minden ürügy, és az is igaz, hogy ez a balhé gyanúsan a Labour Party választási győzelmét kíséri.

2024. augusztus 08. 13:39
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

Nyitókép: STF / AFP

„Az angliai zavargásokhoz:

Hát ez van, és mindig is ez várható akkor, amikor egy létező problémáról nem lehet még kérdezni se, mert már a kérdés is rögtön nácizmus. Aztán ebből sokaknak elege lesz, és csak egy gyújtózsinór kell, s akkor tényleg jönnek azok (is), akikkel addig rémisztgették a társadalmat, és akikkel összemostak mindenkit, aki csak óvatlan megjegyzést tett.

Kicsit ilyesmi volt nálunk az SZDSZ holduvari értelmiség uralta sajtó és liberális véleménymonopólium hatása, illetve a rá adott reakció, mely a 2006-os zavargásokkal érte el a tetőpontját.

És ezen egyáltalán nem változtat, hogy a 17 éves elkövető nem migráns, és tudtommal nem is muszlim, viszont kezelés alatt állt, mert az eset csak a gyúzsinór. A fasiszta persze fasiszta, annak minden ürügy, és az is igaz, hogy ez a balhé gyanúsan a Labour Party választási győzelmét kíséri.

De ettől még a nyugati balosoknál és progresszív liberálisoknál silányabb hülyéket nehéz lenne elképzelni is.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
verkez
2024. augusztus 09. 06:45
Az is igaz, hogy a Labour Party győzelmét kíséri. Ja Amit hazudozással hoztak össze. És most is hazudoznak.
gyzoltan-2
2024. augusztus 08. 16:28
"A nyugati balosoknál és progresszív liberálisoknál silányabb hülyéket nehéz lenne elképzelni is" Azért azt tudd, hogy a baloldal mindig zsidó..! -ha kételyed van, csak nézz rá a magyarországi politikai palettára..!
Oszodibeszed
2024. augusztus 08. 16:11 Szerkesztve
Rómában volt nemrég egy imám, aki az utca közepén azt hirdette: öld meg a terhes nőket és a gyerekeket. Tudjuk, hogy a három kicsit miért ölte meg a brit iszlamista? Brahiból? Vagy mert a papja ezt mondta neki? Vagy a szervezet? Sajnálom, de az alapprobléma szerintem az iszlám. Az iszlám fundamentalizmus, ez az egzotikus, orientális hitlerizmus. Amíg ezt nem merjük kimondani, és úgy viselkedünk, ahogy a brit hasznos idióták, addig csak fokozódik a helyzet. Elnézést az ateista ill. az ártalmatlan muszlimoktól, de nekik kéne megtenni az első lépéseket, mielőtt visszafordíthatatlan lesz a baj.
c-critical
2024. augusztus 08. 15:49
Ja, egyébként bohóc egyiptológus: szerinted az, hogy egy tömeges gyerekgyilkosság utáni tüntetésre az a válasz angliában, hogy a muszlimok kardokkal, meg késekkel vonulnak utcára, meg az angol rendőrség szalamalejkummal kezdi a sajtótájékoztatót , míg a miniszterelnök minden "szélsőjobbost" KOMMENTELŐT megfenyeget, hogy a törvény teljes erejével lesújtanak rá, teljesen normális egy egészséges társadalomban?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!