A fideszesnél csak egy rosszabb van, a Nyugatról hazagyűlölködő emigráns

2024. augusztus 30. 06:23

Természetesen azt a félmondatot, hogy a diákok unalmukban küldjenek dickpic-et a telkójukról a BM címére azt képletesen értettem.

2024. augusztus 30. 06:23
null
Batka Zoltán
Batka Zoltán
Facebook

Nyitókép: Képernyőmentés

„Hát a mai napon is kitett magért a kormánysajtónak nevezett szánalomezred. Megint egy halom cikk, szörnyülködés, fontoskodás egy tegnap este írt, pár soros posztomról.

Becses személyem nagyobb helyet foglalt el, mint az Ukrán Honvédő Háború hírei. A HírTV közben írt a főnökömnek, hátha kirúgat. Mert hát ezek már csak ilyenek, a főnökségnél mószerolnak, gondolom, náluk is így megy. (Meg nyilván stílusos visszavágás azután, hogy még a tökig fideszes NMHH is adott nekik 400 rugó bírságot Bayer úr gyűlölködéséért. Az valahogy annyira nem zavarta az érzékeny lelküket, hogy Bayer úr menekültek kinyírásáról értekezett. Le is adták két ismétlésben az adást.)

Ezt is ajánljuk a témában

Természetesen azt a félmondatot, hogy a diákok unalmukban küldjenek dickpic-et a telkójukról a BM címére azt képletesen értettem, tudjátok fiúk, van az a dolog, hogy irónia (vagyis nálatok nincs) körbe is írhattam volna, hogy küldjenek olyan képet amiről a BM illetékesei magukra ismernek, arról meg nem tehetek, hogy ez momentán a fasz. Szóval semmiképpen sem írtam azt, amit a Mandiner akar rám aggatni, de hát ez van, gondolom a legközelebbi stúdióbeszélgetésen ugyanilyen komoly arccal majd Dopemant is kérdőre vonják, hogy a 2002-es »megyünk lopni« című száma után ő tényleg elment-e lopni, meg gengszterkedni. 

Közben megszállt a rajongósereg is, a csúcs az előbb egy néni volt, aki SVÉDORSZÁGBÓL hazátlanozott le engem. Na, ilyenkor veszítem el én is a humorom, a fideszesnél csak egy rosszabb van, a Nyugatról hazagyűlölködő emigráns. Komolyan, a szememben egy bőrfejű is ezerszer többet ér, ha itt él, ide adózik, itt szív, mint egy ilyen emigráns és a nyugati tutiból észt osztó díszmagyar.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 188 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pepepapa
2024. szeptember 01. 15:50
Meg te mocsok tróger.
kelekazi
2024. szeptember 01. 12:55
Batka egy gyáva proli féreg. Egy csótány mintájú.
becenev
2024. szeptember 01. 08:18
A nyugatrol hazagyululkodo emigransnal meg van 1 rosszabb: magat megmondonak gondolo semmitmondo anarchista, klaviatura mogul acsarkodo fotelpartizan. A kozmunkaprogramban resztvevo, munka vilagaba visszavezetett munkanelkuli tobb erteket teremt azzal, hogy elultet 1 bokrot a kozparkban, mint az ilyen Batka egy egesz evi betuhalmaza, semmitmondasa.
Unknown
2024. augusztus 31. 21:51
Ez ki ez a buzibatka? Na és tényleg ismer minden fideszest, hogy így szidja őket? Már minden fasszopónak lehet facebookja, hogy ott ossza az észt?😂🤣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!