A bukott Fekete-Győr András a magyarok „többsége” és egy egész nemzedék nevében szólt be a miniszterelnöknek olimpia ügyben

2024. augusztus 25. 18:16

Az egyre zsugorodó Momentum folytatja a ködszurkálást.

2024. augusztus 25. 18:16

Nyitókép: Karácsony Gergely Facebook-oldala

A miniszterelnöknek címzett nyílt levelet publikált vasárnap délután a Momentum többszörösen bukott politikusa. Fekete-Győr András – aki a ’22-es választásokra összefogott ellenzéki háziversenyen utolsó lett, majd a pártelnökséget kétszer is elbukta – még mindig az olimpia megrendezésének lehetőségét támadja. 

Szerinte Orbán Viktor „provokálja az olimpiai luxus-lázálmával a magyarokat”, pedig az ország most sem lenne alkalmas a megrendezésre. Úgy véli, hogy a kormányfő „még mindig nem heverte ki, hogy huszas (sic!) és harmincas éveiben járó magyar hazafiak pár hét alatt negyed millió aláírót sorakoztattak fel a korrupt fidesz-olimpia ellen, a magyar jövő védelmében.” 

A bukott egykori pártelnök szerint a „Miniszterelnök úrnál úgy látszik, nagyon beakadt a budapesti olimpia lemeze; most épp úton-útfélen (sic!) a 2036-os budapesti olimpiáról ábrándozik ahelyett, hogy a magyar kórházak, iskolák, munkahelyek felvirágoztatásán dolgozna.

A levél pikantériája, hogy Fekete-Győr „a józan magyar többségre” hivatkozva szólítja fel a miniszterelnököt, hogy „hagyja békén a magyarokat a fidesz-olimpia ábrándjainak kergetésével”, hogy „ne akarjon budapesti olimpiát!” 

Mint ismert, a legutóbbi választásokon a Momentum bukott a legnagyobbat, az Európai Parlamentből kiesett és számos önkormányzati helyet vesztett el. 

Éppen ezért merül fel jogosan a kérdés, hogy 

Fekete-Győr András milyen többségre hivatkozik, mikor Orbán Viktort támadja? 

A Momentum nemhogy többséget nem tud egy-egy ügy mögé felsorakoztatni, de az ellenzéki háziversenyben is egyre jobban lemarad.

Ahogy az sem állja ki az igazság próbáját, hogy levelében egy egész nemzedékre hivatkozik, amit szerinte a Momentum képvisel. 


Ahogy állítja: „A mi álmunk az, hogy idehaza méltósággal, európai polgári módon, egészségben éljenek a magyarok. Ebbe az állapotba a mi nemzedékünk megfeszített, tisztakezű, kemény munkával fogja eljuttatni Magyarországot. Amikor pedig ide elérkeztünk, megnyugtatom, ki fogjuk nyitni a budapesti olimpia rendezésének kérdését.

A nyílt levelével Fekete-Győr András – ahogy az azóta megjelent (később törölt, majd újra felkerült) reakciókat olvassuk a poszt alatt – inkább a nevetség tárgyává tette magát. 

Addig is arra kérjük miniszterelnök urat, hogy foglalkozzon azzal, ami a dolga, és ne pesztrálja Magyarországot luxus-lázálmokkal!” – fejezi be kioktató módon levelét a bukott politikus.

Mindebből arra következtethetünk, hogy ha ismét felmerülne az olimpia megrendezésének terve, akkor a Momentum újfent mindent megtenne, hogy egy nem magyar város nyerje végül meg a pályázatot.

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Fekete-Győr András

Facebook

Idézőjel

Foglalkozzon azzal, ami a dolga, és ne pesztrálja Magyarországot luxus-lázálmokkal!

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 159 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csoka2000
2024. augusztus 26. 09:10
Az ilyen mocskos, hazug, rohadék férgeket miért nem tapossuk el végleg. Ehhez kellene először összefogás. Takarodj ebből az országól a pávatollas magyar petikével együtt. Kb. azonos intellektuális szinten vagytok. Gondolom már utalták párizsból a zsét.
Dixtroy
2024. augusztus 26. 00:02
Inkább a saját szexi punciját értékelje győfer.
nagymacska44
2024. augusztus 25. 23:29
Ez a kézjel mi akar lenni Fekete Győr Andrástól?
Bunyevac1964
2024. augusztus 25. 23:15
Honnan is volt pénzetek a Franciák javára kampanyolni a Nolimpiával ? Tán csak nem kis Macroni alamizsna gurult hozzátok ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!