A párizsi Woke Olimpia földbe döngöli a női sportot, a tudományos tényeket és a feminizmus eredményeit

2024. augusztus 05. 19:18

Az interszexualitás aránya 0,08% az emberi populációban!

2024. augusztus 05. 19:18
Hal Melinda
Hal Melinda
Facebook

Nyitókép: Fotó: MOHD RASFAN / AFP

„A párizsi Woke Olimpia földbe döngöli a női sportot, a tudományos tényeket, a feminizmus eredményeit és az Olimpia eszmei alapjait! 
Azért van (volt) férfi és női kategória a sportban, mert a két nem biológiai neme alapján más a csontozat, az izomzat, a hormon - ideg - és érzelmi rendszer egyaránt!
- A biológiai nem kétféle: férfi és nő!
- Az interszexualitás aránya 0,08% az emberi populációban!
- A nemi identitás kialakulásában környezeti tényezők játszanak szerepet, mint például a szocializáció. Éppen így van ez a sportoló identitással is! (Tehát a biológiai nemi kategóriákhoz a sportban nem sok köze van, ezért nincsen nőként a férfiak között induló versenyző)
Az identitásrészek MIX egyvelegének felmagasztalása a női sport végét jelenti, ami egyenesen a feminizmus törekvéseiben való visszalépés minimum 150 évet!
Ha egyszerűen akarunk fogalmazni simán csalásról van szó! Ha bővebben, akkor életellenes cselekmények történtek a jogok keresése közben. Ugyanis a férfiak azért nem küzdenek nőkkel, mert hiába 1 a súlycsoport, az izomerő lényegesen nagyobb esetükben! 
A NOB emellett még képmutató is, mennyi pénzt, időt, energiát áldoznak a doppingellenes szövetségek a megelőzésre? Mindez gyakorlatilag innentől felesleges, ahogyan az NDK doppingvétségei kapcsán tett nyilatkozatokat tűzre kell vetni! (Csakhogy az online tér nem felejt!)”

***

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. augusztus 06. 11:01
WOKE NÁLAM EGYENLÖ A PATKÁNYOKKAL!!!!!!!!!!!!!!!!!! A NOB IS EGYENLÖ A PATKÁNY BANDÁVAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
connorj
2024. augusztus 06. 02:24
Melinda! Itt örömére az elemi matematikát tapossák földbe. Azt a közmegállapodást, hogy logikus gondolkodás mentén békében tudunk élni egymás mellett. Itt egy rejtözködő csoport elég erősnek érzi már magát ahhoz, hogy AZ ARCUNKBA KÖPJE, HOGY RÁ MÉG A MATEMATIKA SEM ÉRVÉNYES. EZT CSINÁLTÁK AKKOR AMIKOR "BLACK LIFE MATER"-t kiáltották és LENYOMTÁK A TORKUNKON, HOGY AZ : "ALL LIFE MATTER" NÁCI. MAJD MINDEN POLITIKUST ELZAVARTAK KIJEVBE, HOGY MEGCSÓKOLJA A KUTYÁJUK KEZÉT. HOGY EZZEL IGAZOLJA AZ ALÁRENDELTSÉGÉT. MOST PEDIG AMI "xy" az "xx". A kék zöld mert ők azt akarják, hogy úgy lásd. DE HOGY MERIK??? MOST ÉPPEN ALGÉRIÁT VÁSÁROLTÁK MEG EGY ARANYÉREMÉRT.
FeketeFehér
2024. augusztus 05. 23:24
Ócska orosz propaganda, amit ez a csaj tol. De legalább nem nézi az olimpiát.
lipsiboy
2024. augusztus 05. 23:06
Anyátok picsaja
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!