Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Videón az Árpád hídi horrorbaleset

2024. július 04. 13:02

Egy szabályosan haladó autós rögzítette a másik sávból a végzetes pillanatokat.

2024. július 04. 13:02

Nyitókép: Képernyőfotó

Előkerült egy videó a szerda esti Árpád hídi balesetről. A felvételen jól látszik, ahogy 

a tragédiát okozó taxi a megengedetlénél jóval nagyobb sebeséggel halad a forgalommal szemben,

majd másodpercekkel később megtörténik a baj.

A videót alább tekintheti meg:

 

Óbudáról a halálba

Mint ismert, az éjjel brutális közlekedési baleset történt az Árpád hídon: egy taxi nagy sebességgel a forgalommal szembe hajtott, majd frontálisan ütközött egy szabályosan közlekedő Suzuki Ignisszel, amibe hátulról belement egy másik, szabályosan közlekedő taxis. 

A forgalommal szemben hajtó taxit vezető személy, valamint a Suzuki két utasa életét vesztette a balesetben.

A rendőrség csütörtök délelőtt sajtótájékoztatót tartott az üggyel kapcsolatban. Elhangzott, az ügy nem az Árpád hídon kezdődött, hanem a III. kerületi Tavasz utcánál, ahol egy női taxisofőr az autója mellett dohányzott, a Toyota Camry ajtaja nyitva maradt, ekkor lépett hozzá a balesetet okozó elkövető, aki beült az autóba. 

Csécsi Soma, a BRFK szóvivője beszámolt arról, hogy kettejük között dulakodás történt, a férfi erősebbnek bizonyult, beült az autóba, magára zárta az ajtót és elhajtott. Ezután az autóval a Vörösvári útra vezető lehajtót az elkövető felhajtónak használta és a forgalmi iránnyal szemben felment az Árpád hídra, itt ütközött először egy Hyundai-jal, ebben a balesetben személyi sérülés nem történt.

A sofőr nem állt meg, továbbhajtott, a margitszigeti lehajtó után nem sokkal ütközött az ezüst Suzuki Ignisszel, valamint a mögötte haladó Skoda Octavia taxival, a baleset következtében a 43 éves elkövető, valamint a Suzukiban utazó 34 éves férfi és egy 34 éves nő az életét vesztette. 

A Skodában négyen utaztak, őket kórházba szállították.

A BRFK szakértőket von be, hogy megállapítsák, az elkövető milyen sebességgel haladt az Árpád hídon, valamint a szervezetében volt-e alkohol vagy kábítószer a baleset idején.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
__iX
2024. július 06. 11:29
Mi a francnak kell engedi 70km/h sebességet a hídon? Legyen 50!
sexykitty-118
2024. július 05. 15:23
🍓 ️ ­É­­r­­t­é­k­­e­­­l­­d­­­ ­­a­­­ ­­­s­z­­e­x­­­i­ ­­­p­­u­n­­­c­i­­m­­a­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
atti64
2024. július 04. 19:59
SOKKAL SZIGORUBB TÖRVÉNYEK KELLENEK!!!!!!!!!!!!!!!!!A DROGOS PATKÁNYOKAT MEG IRTANI KELL SZO SZERINT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bhölömbika
2024. július 04. 16:35
tehát emberünk reggel kábszerezett, rendőrök elengedték, este meg már megölte a Schadl ügy egyik tanuját.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!