Váratlan helyről kapott nagy pofont Magyar Péter: „Gerinctelen és becstelen” a hozzáállása

2024. július 21. 16:50

Összerúgta a port a régi és az új baloldal: Magyar Péter nem csak Dobrev Klárától kapott kemény kritikát az európai parlamenti szavazás után.

2024. július 21. 16:50
null

Nyitókép: Attila Kisbenedek/AFP

Magyar Péter és a Tisza Párt EP-képviselői tartózkodtak, az Európai Parlamentben az Ukrajna melletti kiállásról és Orbán Viktor miniszterelnök békemissziójának elítéléséről tartott szavazáson, a Demokratikus Koalíció képviselői viszont igennel szavaztak. Dobrev Klára nem csak a miniszterelnököt nevezte árulónak, de keményen beleszállt Magyar Péterbe is, amiért nem ítélte el Orbán Viktor békemisszióját.

Ezt is ajánljuk a témában

Dobrev Klára szerint Magyar Péter Európai Parlamentben tanúsított viselkedése képmutatás.

Dobrev véleményével értettek egyet az ATV műsorának vendégei is. Szakonyi Péter baloldali újságíró szerint Magyarék szavazása „taktikázás” volt, mivel nem akartak nemzetárulónak tűnni azzal, hogy hazánk elmarasztalását támogassák. Ezt a különutas politikát ugyanakkor kérdés, meddig tűri el az Európai Néppárt, főleg ilyen, a frakció számára fontos kérdésben.

A legdurvább kritikát Lattmann Tamás nemzetközi jogász fogalmazta meg arra a kérdésre, meddig jutnak Magyarék „az ideológiamentes politikájukkal”. Lattmann szerint

a világvégéig el lehet ezzel jutni. Egy gerinctelen, becstelen hozzáállással, ami nem lep meg Magyar Pétertől. Becsület, gerinc nem számít, csak az, hogy neki jó legyen. Meddig érdemes szélhámosokat támogatni? 

– intézte kérdését Magyar támogatóihoz Lattmann, majd arra hívta fel a figyelmüket: 

rá kell jönni, hogy az ilyen szélhámosok felkenése nem fog segíteni.

A baloldali jogász ezzel kiverte a biztosítékot Magyar Péter követőinél. Az ATV műsorát követően a Facebookon, Magyar Péter posztja alatt többen is arról értekeztek, ezután nem nézik a csatorna műsorait, és egybehangzóan csalódtak Lattmann Tamásban, aki szerintük ittas volt az adás alatt. Magyar bejegyzésében egyébként a pártja másik alelnökét mutatta be. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 241 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­É­r­­t­­­é­­k­­­e­l­­­d­­ ­­a­­ ­­­s­­­z­e­x­­­i­­ ­­p­u­­­n­­c­­­i­­­m­­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­𝐍
altercat1
2024. július 22. 05:50
Nyitókép, fosospeti: - Láttad volna, Frédi, hogy be voltak szarva, amikor késsel járkáltam a lakásban! - Haha! - Meg amikor nekilöktem az ajtónak! - Jaj, ne folytasd, mert röhögő-görcsöt kapok...
konfucius
2024. július 22. 00:43
Nagyszerű. A centrális erőtér újra alakul. Közepén nekünk lesz egy szép bő 45-52%-unk, a többiek meg marakodjanak egymással, érdeklődve figyeljük. Popcorn a kézben :)
zakar zoltán béla
2024. július 21. 21:52
Remek társaság...Kincses Ködmön pláne, de hol van a még-java?...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!